Tent voor fans van het retro Volkswagenbusje

De bijzondere Volkswagentent is binnenkort verkrijgbaar, maar nu al te reserveren. Deze tent met de vorm en het uiterlijk van het Volkswagenbusje uit de jaren zestig gaat gegarandeerd een grote hit worden op campings en festivalterreinen.

Camper tent Volkswagen busje

Deze ruime vierpersoonstent is een luxe replica op ware grote van de Volkswagen camper uit 1965. Toen was ‘ie razend populair onder hippies en nu weer helemaal hip bij festivalgangers en backpackers.

Maar niet alleen het uiterlijk van de tent is mooi. In de tent is voldoende ruimte voor vier personen, de twee ruimtes worden van elkaar gescheiden. Daardoor heeft de tent twee volwaardige slaapkamers. Wil je naar buiten, dan hoef je niet via de andere slaapkamer te kruipen: beide ruimtes hebben een rits naar buiten. Mensen die niet te lang zijn kunnen zelfs rechtop staan in de tent, hij heeft een hoogte van 1.83 meter. En dat is lekker, als je de hele dag voor het podium hebt staan springen. De tent is in totaal 3.88 meter lang.

Ook bij regen hoef je niet te vrezen voor natte kleren: het dak is 3 cm dik en de wanden 1 centimeter. Best indrukwekkend, als je je bedenkt dat de tenten van het Britse leger 0.8 centimeter dik zijn. Ook het ingenaaide grondlaken is waterproof.

Verkrijgbaar in 3 kleuren:

De tent werd op 1 juni aangeboden op onderstaande website voor € 339,

Meer informatie en bestellen: www.ditverzinjeniet.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *