Zet organiseert op 8 oktober, in de Week van de Toegankelijkheid, een conferentie over de positieve effecten van toegankelijkheid binnen de vrijetijds-sector. Marc de Hond gaat in de ochtend met een panel van experts uitgebreid in op de resultaten van een recent Europees onderzoek van het ENAT (European Network Accesssible Tourism). Zet organiseert op 8 oktober, in de Week van de Toegankelijkheid, een conferentie over de positieve effecten van toegankelijkheid binnen de vrijetijds-sector. Marc de Hond gaat in de ochtend met een panel van experts uitgebreid in op de resultaten van een recent Europees onderzoek van het ENAT (European Network Accesssible Tourism). [caption id="attachment_38525" align="alignright" width="199"]Marc de Hond Marc de Hond[/caption] Deelname aan dit panel is toegezegd door onder meer Landal GreenParks. Aanwezig zijn ook vertegenwoordigers van de Recron, ANWB, De Zonnebloem en Elkeplek.nl. 5 goede redenen om deze conferentie te bezoeken
  1. U ontmoet experts en ervarings-deskundigen op het gebied van toegankelijkheid en vrije tijd.
  2. Een interessant dagprogramma en twee workshops naar keuze. De volledige training ‘Welkome Gasten’ kan gevolgd worden! Deze training kost regulier honderden euro. Ook wordt ingegaan op verhoging van rendement door betere toeganke-lijkheid. Hiervoor is het instrument OmZetXL ontwikkeld.
  3. Na afloop ontvangt u het trend-boek van Zet over toegankelijke vrijetijdsbesteding.
  4. Unieke en goed toegankelijke locatie: de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch.
  5. U gaat naar huis met een hoofd vol inspirerende ideeën en handvat-ten om direct aan de slag te gaan met alle praktijkvoorbeelden.
Meer informatie en aanmelden: www.wijzijnzet.nl/allinclusive