Trends en ontwikkelingen in de zwembadbranche

Op woensdag 14 oktober organiseert het vakblad ZwembadBranche voor de tweede keer de ZwembadBranche Dag. Een jaarlijks terugkerend evenement voor professionals uit de zwembranche die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

zwembadbrancheNaast een bezoek aan het beursplein kun je workshops volgen en collega’s ontmoeten. In één dag tijd wordt u zo geïnspireerd door professionals, persoonlijk geadviseerd door specialisten en ontmoet u collega’s waarmee u kennis kunt delen en ervaringen kunt uitwisselen.

Workshops en lezingen
Tijdens de ZwembadBranche vertonen 50 exposanten hun innovaties op het beursplein, maar geven ook graag hun advies en handige tips. Daarnaast praten professionals binnen en buiten de zwembranche u graag bij over trends en ontwikkelingen. Tijdens de diverse gratis workshops wordt u onder meer ‘mediawijs’ gemaakt in de wereld van de nieuwe media of leert u meer over de (on)mogelijkheden van crowdfunding om plannen te kunnen realiseren zonder geld van de bank. Maar ook welke nieuwe managementstijl het ondernemerschap van medewerkers aanwakkert en hoe u op een creatieve manier anders naar het werk kunt kijken. Natuurlijk blijft er voldoende tijd over om oude en nieuwe
collega’s te ontmoeten.

Aanmelden
Het beursplein gaat op 14 oktober open om 10.00 en sluit zijn deuren om 18.00. Een bezoek aan de beurs en deelname aan de workshops is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de zwembranche. U kunt zich aanmelden tot 12 oktober, hierna kost een ticket € 20,00 exclusief BTW.

Meer informatie: www.zwembadbranche.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *