Pretwerk.nl officieel van start

Donderdag 20 januari is het persbericht verstuurd waarmee we de lancering van de website www.pretwerk.nl officieel bekend hebben gemaakt.

Pretwerk; ondernemend nieuws voor de recreatiebranche

Na een week testen is de website www.pretwerk.nl nu officieel gelanceerd. Op deze nieuwe website vermelden wij dagelijks nieuws, noviteiten, trends en opinies van en voor ondernemers in de recreatiebranche.

Ondernemende professionals

Pretwerk.nl richt zich op professionals in de Nederlandse recreatiebranche. Omdat de recreatie bijzonder divers is, kan de bezoeker ook de eigen deelsector selecteren; o.a. dagrecreatie, vakantie-aanbieders, natuur & platteland en sport & gezondheid.

Nieuws en meer

De website is van start gegaan met een dagelijkse selectie van vaknieuws uit de recreatie; o.a. nieuwe projecten, noviteiten, publicaties en opinies. Wie niet regelmatig de website bezoekt kan zich inschrijven voor de nieuws-samenvatting die twee keer per week verschijnt en ook via het Twitter account Pretwerk blijft u op de hoogte. Op korte termijn volgen er nog enkele onderdelen die van praktisch nut zijn, zoals de recreatiekalender. Verdere opties zijn nog in bespreking.

Pretwerk zoekt netwerk

De webmaster van de website is Walter Jonker van Levend Land communicatie en tevens hoofdredacteur van vakblad Recreatief Totaal. Jonker over het ontstaan van Pretwerk: “De recreatiebranche in volop in beweging. In Recreatief Totaal besteden we veel aandacht aan het duiden van het nieuws, maar met 6 edities per jaar kunnen we nooit heel actueel zijn. Op pretwerk kan ik dagelijks actualiteiten delen.”

Diverse partijen hebben zich aangemeld als ‘prettig samenwerkend met Pretwerk’; Wendy oude Veldhuis verzorgt opiniërende blogs over animatie en organiseren van feesten, we zijn businesspartner van Pleisureworld en aanwezig op bijna alle Pleisureworld events. Diverse partijen hebben hun (on)regelmatige steun toegezegd, waaronder de ANWB afdeling kamperen, Alan Rogers, VeKaBo kampeerboeren en Ilse Michiels (tot voor kort projectleidster van Recron Gastvrij Nederland.)

Nieuws aanmelden

Recreatiebedrijven, toeleveranciers, organisatoren van beurzen, uitgevers onderzoekers en opiniemakers worden uitgenodigd om hun bijdrage in te sturen naar redactie@pretwerk.nl. Wij willen ook een nuttige bron zijn voor journalisten die al in een vroeg stadium op de hoogte willen zijn van nieuwe originele projecten.

Dit is een persbericht en deze tekst mag zonder verdere toestemming worden overgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *