Eerste FutureCafé Stenden ETFI gaat over toekomst dagattracties

Onlangs bracht IAAPA naar voren dat de 307 attractieparken van Europa gezamenlijk €550 miljoen investeren in ontwikkeling en verbetering van de parken. Het gaat daarbij vooral om investeringen in thematisering en onderdompeling van de bezoeker in meeslepende of intense belevingen die klanten kunnen verleiden tot een bezoek. Reden voor Stenden ETFI om het eerste FutureCafe het thema ‘Toekomstscenario’s van Dagattracties’ mee te geven.

dierentuinHet FutureCafé is een door Stenden ETFI opgezet platform die kennisuitwisseling tussen bedrijven uit de toeristische sector en kennisinstellingen wil bevorderen. Met behulp van lezingen, discussietafels en netwerkbijeenkomsten helpt het FutureCafé bedrijven uit de sectoren ’toerisme’, ‘vrijetijd’ en ’gastvrijheid’ om zich strategisch op de toekomst voor te bereiden.

Sprekers
Stenden Lector Albert Postma vertelt over het door Stenden ETFI in dit kader uitgevoerde onderzoek en Roelinus Reurink gaat in op de ontwikkeling en totstandkoming van het nieuwe concept Wildlands Adventure Zoo Emmen. Aansluitend vinden er discussietafels plaats waarbij toekomstscenario’s van dagattracties onder de loep worden genomen.

Aanmelden
Het eerste FutureCafé vindt plaats op 29 april, van 14.00 – 17.00 uur, in het KAdECafé in Amersfoort. Deelname kost € 49,00. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan FutureCafe@etfi.eu onder vermelding van FutureCafé Attractiepunten.

Meer informatie: www.etfi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *