Groepsaccommodatie De Vilt uit het Noord-Brabantse Beugen is verkozen tot RECRON groepsaccommodatie van het jaar. De eigenaren reageren verheugd op de prijs, maar vinden hun bedrijfsvoering eigenlijk 'heel gewoon'. Ellen Gerrits: "We vinden het erg belangrijk dat gasten zich direct thuis voelen in onze accommodatie en deze reactie krijgen we gelukkig ook vaak terug." Groepsaccommodatie De Vilt uit het Noord-Brabantse Beugen is verkozen tot RECRON groepsaccommodatie van het jaar. De eigenaren reageren verheugd op de prijs, maar vinden hun bedrijfsvoering eigenlijk 'heel gewoon'. Ellen Gerrits: "We vinden het erg belangrijk dat gasten zich direct thuis voelen in onze accommodatie en deze reactie krijgen we gelukkig ook vaak terug."

Een beeldimpressie van De Vilt: [gallery link='file' ids="33777,33778,33779"] De verkiezing 'Groepsaccommodatie van het jaar' is een landelijke consumentenprijs en wordt jaarlijks georganiseerd door RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers Nederland. De uitreiking vond op 3 februari 2015 plaats tijdens de Studietweedaagse van de RECRON Groepsaccommodaties bij Dopersduin in Schoorl. Groepsaccommodatie De Vilt heeft de meeste stemmen van het publiek gehad. Naast de keuze voor de groepsaccommodatie van het jaar zelf, is aan de gasten die hebben gestemd gevraagd om een cijfer te geven voor gastvrijheid, hygiëne, ruimte binnen de groepsaccommodatie, de omgeving en het eten en drinken bij de accommodatie. Ook hebben gasten daadwerkelijk hun eigen mening/review kunnen geven over het bedrijf. Bij het tellen van het aantal stemmen is overigens de grootte van de groepsaccommodatie mee gewogen. Groepsaccommodatie De Vilt kreeg van het publiek de prachtige cijfers:

  • • Gastvrijheid - 9,4
  • • Hygiëne - 9,3
  • • Ruimte - 9,3
  • • Omgeving - 9,4
  • • Eten en drinken - 9,0
Onderscheidend vermogen?

Als we de eigenaren vragen naar het onderscheidend vermogen van groepsaccommodatie De Vilt, dan blijkt dat een lastige vraag. Eigenaresse Ellen Gerrits focust vooral op de eigen bedrijfsvoering en probeert dat zo goed mogelijk te doen: "Zelf verwacht ik niet dat we dingen heel veel anders doen dan collega accommodaties. We ontvangen onze gasten graag persoonlijk, zetten bij aankomst een koffie/thee en geven ter verwelkoming een Beugense koek en een pot spekken voor de kinderen. Verder zorgen er voor dat onze gasten zoveel mogelijk ontzorgd worden tijdens hun verblijf. Onze accommodatie ligt in een mooi natuurgebied en bied vele mogelijkheden. Het speelveld is omheind dus ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart laten spelen en zelf genieten op het overdekt terras." Overzicht van de genomineerde Groepsaccommodaties van het jaar 2014 1. De Vilt in Beugen (Noord-Brabant) 2. Klooster van Kranenburg in Kranenburg (Gelderland) 3. Landgoed 't Borghuis in Losser (Overijssel) 4. De Biestheuvel in Hoogeloon (Noord-Brabant) 5. 't Zwaluwnest in Ter Aar (Zuid-Holland) Bron: Persbericht RECRON Meer informatie: www.groepsaccommodatiedevilt.nl