Belevingsboerderij wint Vakantiebeurs Award 2015

De Vakantiebeurs Award 2015 in de categorie Familie & kinderen is gewonnen door Natuurmonumenten en Erfgoed Bossem, genomineerd voor de educatieve en relaxte activiteiten die ze gezamenlijk hebben ontwikkeld. Simone Damhof van Natuurmonumenten en Dennis en Annette Rerink van Erfgoed Bossem namen de award afgelopen woensdag in ontvangst.

IMG_11801 Uitreiking Vakantiebeurs AwardEen waterbeestjespakket, kindermiddagen, excursies en ‘big five’ kaartensets om mee op pad te gaan. Zo maar een greep uit het seizoensgebonden jaarprogramma dat Erfgoed Bossem samen met Natuurmonumenten heeft ontwikkeld. Ze bieden hiermee aan gasten van Noordoost Twente een totaalbeleving van natuur, landschap en (biologische) boerderij waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

Een aansprekend geheel voor de vakjury van de Vakantiebeurs Awards, die een selectie maakte uit organisaties binnen de reisbranche op basis van originaliteit, innovativiteit, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten duurzaamheid.

Welke organisaties uiteindelijk zouden winnen, hing af van de hoeveelheid consumenten stemmen men wist te vergaren. Niet alleen het feit dat veel mensen de moeite hebben genomen om te stemmen, maar ook de vele felicitaties hebben Dennis en Annette als hartverwarmend ervaren.

Start met weidevogels
Het eerste waarmee gasten kunnen kennismaken is de ‘big five’ van weidevogels in het vroege voorjaar. Ze kunnen zelfstandig op pad met een wikkel ansichtkaarten waarop de belangrijkste 5 weidevogels staan om deze te gaan spotten in het Ottershagen, hét eldorado voor weidevogels in Nederland. Later kunnen ze de kaarten desgewenst per post versturen.

Meer informatie: www.erfgoedbossem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *