Speelstad Oranje wint Zoover Award

Speelstad Oranje heeft de Zoover Award voor beste attractiepark gewonnen. De bijbehorende Award is maandag 2 mei uitgereikt aan General Manager Sarah Kamman. Het attractiepark werd door 19 mensen beoordeeld met een cijfer 9,2.

In de beoordelingen zijn alleen dagattracties meegenomen met 15 of meer beoordelingen. Vooral het speelplezier van de kinderen en de goede prijs kwaliteitverhouding worden genoemd. Daarnaast zijn de korte wachttijden een groot pluspunt aldus de beoordelingen op Zoover.

Ook Toverland (8,8 met 70 beoordelingen) en Drouwenerzand (8,9 met 89 beoordelingen) scoren hoog. Zij behaalden de derde en tweede plaats in dit overzicht.

Over Speelstad Oranje

Speelstad Oranje is een overdekt speelparadijs en is gevestigd in het Drentse Oranje. Ieder kind gaat compleet uit z’n dak in dit overdekte speelparadijs! In Speelstad Oranje beleeft jong en oud buitengewoon veel binnenpret. Dit reusachtige overdekte attractiepark staat garant voor urenlang overdekt speelplezier! Een ideale locatie om ook met slecht weer te genieten van een dagje uit met de hele familie of lekker weg met het gezin. U heeft geen kind aan de kinderen!

Zoover in dagrecreatie

Na beoordelingen van verblijfsaccommodatie wil Zoover nu ook een naam vestigen in de beoordeling van dagrecreatie. Met de campagneweek ‘het leukste dagje uit’ heeft Zoover er in ieder geval weer een groot aantal beoordelingen bij. Uit het feit dat lang niet alle attracties aan de 15 beoordelingen kwamen, geeft wel aan dat Zoover nog aan het begin staat van deze ontwikkeling in de attractiewereld.

Meet informatie: www.zoover.nl

Uireiking Zoover Award bij Speelstad Oranje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *