Volop vernieuwing tijdens Recreavak Goes (1)

Wat kunnen we op 27 en 28 oktober op Recreavak in Goes verwachten? We vroegen aan de standhouders: “Presenteer je dit jaar nog iets nieuws?” De reacties waren overweldigend. Vandaar, in twee delen, een overzicht van de noviteiten en nieuwtjes die op deze beurs worden gepresenteerd…

aqualodgeDiverse modellen drijvende Aqualodges
Aqua Sight zal op de Rekreavak beurs haar modellen van de duurzame drijvende villa’s presenteren. Op de foto een voorbeeld van de drijvende 6-persoons villa voor watersporters. De lodge is met name bestemd voor invulling in jachthavens en recreatiegebieden om lege aanmeerplaatsen weer rendabel te maken. Een ander bijzonder model is de Ecologische AquaLodge; het nieuwe verblijven op het water met de kleine ecologische footprint.
Meer informatie: www.aquasight.nl

strandtaxiTaxi voor het strand (en de rest van het land)
De eerste 4-persoons ruwterrein transporter in de markt die RDW goedgekeurd is voor het gebruik op de openbare weg. En natuurlijk voor al het terrein naast die openbare weg. Of u nu campingeigenaar bent of verhuurder van strandhuisjes, met deze John Deere Gators brengt u uw klanten en hun bagage snel en veilig daar waar ze willen zijn: op het strand! Met deze strandtaxi biedt u een extra service en genereert u extra inkomsten. Het hele seizoen lang.
Meer informatie: http://vervaet.jd-dealer.nl

Creatief adviesbureau verloot twee gratis adviezen
FvL (Frank van Loenhout) Advies zal onder de geïnteresseerde bezoekers van de beurs 2 gratis Totaaladviezen verloten. Het Totaaladvies van FvL heeft betrekking op gastvrijheid, veiligheid en gezondheid, bruikbaarheid en kwaliteit van o.a. campings, vakantieparken, horeca en zorginstellingen.
Ook zal FvL Audio zich presenteren. FvL Audio heeft op de beurs een zeer interessante inruilaanbieding voor audio installaties.
Meer informatie: www.fvladvies.nl

PortaPOS menukaartDe PortaPOS digitale menukaart via de iPad of iPad Mini
De digitale menukaart is zeer overzichtelijk en geeft meer informatie dan de papieren menukaart dat zou kunnen omdat men kan inzoomen op een gerecht naar keuze. Van een gerecht kan een afbeelding worden getoond met een uitgebreide omschrijving over de achtergrond en ingrediënten van een gerecht. Ook handig is de mogelijkheid voor het tonen van de omschrijving in meerdere talen. Klanten bestellen zelf vanuit de menukaart hun gerechten. Natuurlijk is het ook mogelijk om gecombineerd met deze menukaart nog steeds als kelner met de PortaPOS handheld, bestellingen op te nemen aan tafel.
Meer informatie: www.jankassa.nl

logo-joostDe online accountant
Joost is dé online accountant van de toekomst. Joost verstrekt een overzicht van de actuele financiële situatie, geeft tussentijdse inzichten en maakt daarnaast de Volgend Jaarrekening©, zodat je nu alvast weet hoe jouw financiële toekomst eruit ziet en tijdig kan bijsturen of juist al weet wat je nog kan investeren.
Van het verwerken van de gehele administratie tot online facturen maken, met Joost kan het allemaal. Dat maakt Joost ook zo uniek. Joost neemt datgene uit handen wat jij zelf niet wilt doen, niet meer en niet minder.
Joost is bij uitstek geschikt voor de recreatiebranche. Door ervaringen weet hij om te gaan met seizoenschommelingen en door de mogelijkheid om branchepakketten (bijvoorbeeld kassa- en reserveringssystemen) met de administratie te koppelen rollen gegevens, zoals de omzet en bezettingsgraad, zo de boekhouding in. Daarnaast biedt hij een gebruiksvriendelijke tool om de uren van seizoenmedewerkers in te voeren. Na het invoeren van de uren, verwerkt Joost deze in de administratie en zijn de loonstroken online in te zien.
Meer informatie: www.hallojoost.nl

veen designStraatmeubilair in een modulaire lijn
Veen Design herkent dat de meeste opdrachtgevers vragen om een maatwerkoplossing bij de keuze en plaatsing van straatmeubilair. Vandaar dat zij modulaire systemen heeft ontwikkeld waarin o.a. bankjes, fietsenstallingen, prullenbakken, overkappingen zijn verwerkt. Het systeem is verder te personaliseren met eigen kleurkeuze en er zijn ook onderdelen waarop prints mogelijk zijn.
Meer informatie: www.veen-design.nl

vatwebshopStofzuiger die extra lang mee gaat
De Derby Carbon Pro is de nieuwste aanwinst van VAT onderhoudsdiensten. Deze krachtige stofzuiger is zeer stabiel en wendbaar; van uitstekende kwaliteit en heeft een enorme zuigkracht. Bij deze stofzuiger is extra aandacht besteed aan de levensduur.
Meer informatie: www.vatwebshop.nl

Op de vakbeurs Recreavak kunt u bij de betreffende standhouders nog meer informatie krijgen over deze noviteiten. Binnenkort volgt deel 2 van de lijst met nieuwtjes en noviteiten op Recreavak. De beurs heeft daarnaast ook een bijzonder interessant programma aan lezingen en kennisbijeenkomsten.

Meer informatie en bestellen van je entreekaart: www.escgoes.nl/tickets.php

Deel 2 van het noviteitenoverzicht is inmiddels ook verschenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *