Vakantiewoning openen met je mobiele telefoon

Wie de lange wachtrijen voor de receptie op de incheckdag ziet (vaak vrijdagmiddag), snapt meteen het voordeel van een elektronische sleutel op je mobiele telefoon. De nieuw ontwikkelde Airkey is beschikbaar voor mobiele telefoons met NFC-technologie. Op dit moment is dat nog een beperkt aantal; maar het ligt in de verwachting dat NFC in de toekomst een standaard optie wordt voor alle smartphones.

AirKey: Uw smartphone als sleutelAls je je gasten toegang wilt geven via hun smartphone, dan moeten zij thuis een app van de Airkey downloaden. Daarop wordt, op afstand, de toegankelijkheid geprogrammeerd. Als beheerder van een park kun je instellen binnen welke tijdsperiode iemand toegang heeft tot een huisje, of eventueel ook andere voorzieningen. In het slot van het huisje moet een cilinder worden geïnstalleerd waarin de technologie van de Airkey is verwerkt.

Het systeem heeft geen eigen IT-infrastructuur nodig. De EVVA-computercentrale garandeert een optimale beveiliging en beschikbaarheid van de data. Voor gebruikers die niet beschikken over een NFC-compatible smartphone is er een alternatief; de toegangscode kan ook worden meegegeven op bijvoorbeeld een kaart of sleutelhanger. (maar dan moet je wel weer even langs de receptie.)

Zo werkt AirKey:

  • – Een NFC-compatibele smartphone, het internet en een AirKey-cilinder, dat is alles wat voor het sluitsysteem nodig is. De rest van het systeem gebeurt op de achtergrond.
  • – Bij AirKey draait alles om uw smartphone. uw smartphone als sleutel. In de gratis AirKey-app kunt u de rechten en hun geldigheidsduur bekijken.
  • – Met uw smartphone kunt u ook andere, net zo veilige identificatiemedia als elektronische sleutels, programmeren zoals AirKey-EVVA-Cards of sleutelhangers.
  • – AirKey biedt een waterdichte beveiliging De gegevensoverdracht is in elke fase optimaal beveiligd tegen manipulatie.
  • – Voor het systeem is geen eigen IT-infrastructuur nodig. Alle gegevens worden opgeslagen in de uiterst veilige EVVA-centrale, waar ze op elk moment voor u beschikbaar zijn.
  • – De AirKey-cilinder is het veiligheidsproduct met hoogwaardig design. Hij kan worden geopend met een bevoegde smartphone of een bevoegd identificatiemedium. De cilinder slaat alle gebeurtenissen op en kan ze via de smartphone doorgeven aan het online-systeem.
  • – Zo kunt u overal ter wereld uw huisdeur onder controle houden met AirKey. Het online-systeem is eenvoudig en wijst zichzelf uit. Hier kunnen toegangsrechten voor het openen van AirKey-cilinders worden toegekend. Daarvoor is een pc of laptop het enige wat u nodig heeft.

Meer informatie: www.evva.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *