Jora Entertainment brengt attractiekonijnen tot leven

Het Franse film- en technologiepark park Futuroscope heeft op 21 december 2013 de nieuwe darkride “La Machine à Voyager dans le Temps” geopend. In deze attractie spelen de “Lapins Crétins”, ook wel “The Raving Rabbids “ genoemd, de hoofdrol. Dankzij de combinatie van 3D-projecties, diverse special effects en de nieuwste interactieve technieken, verzorgd door Jora Entertainment, is het een verassende darkride geworden. Jora Entertainment heeft samengewerkt met Jora Vision voor het decor en met Jora Graphics voor de visuals.

lapins futuroscope
Bram van Sprang, Projectleider en Paul Nelissen, Director Production

In de nieuwe attractie worden bezoekers meegenomen in een reis door de tijd, waarbij ze de invloed van de Raving Rabbids” (knotsgekke konijnen) ontdekken. Jora Entertainment heeft met de belichting, special effects en 3D- projecties ervoor gezorgd, dat de attractie echt tot leven komt. Door alles samen te laten komen in het decor, is het één geheel en worden bezoekers letterlijk ondergedompeld in de wereld van de Lapins Crétins.

Director Production Paul Nelissen is erg trots; ‘De knotsgekke konijnen zijn in Frankrijk op dit moment een grote hit. Om ze dan daadwerkelijk in een darkride tot leven te laten komen, is een grote uitdaging. Door de integratie van special effects en technische hoogstandjes zijn we hier absoluut in geslaagd. De bezoeker maakt écht kennis met de konijnen.”

Naast Jora Entertainment hebben ook Jora Vision en Jora Graphics aan de attractie gewerkt. Jora Vision heeft een groot aandeel gehad in het ontwerp, de engineering en de bouw. Jora Graphics heeft een aantal opvallende schilderijen gemaakt die de geschiedenis en kunstzinnige kant van de konijnen laten zien. Sinds 21 december 2013 kan iedereen terecht in Futuroscope om de wereld van de Lapins Crétins te verkennen.

Meer informatie is te vinden op: http://en.futuroscope.com en www.joraentertainment.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *