Land van ANWB op zoek naar leukste uitjes per provincie

De ANWB is weer op zoek naar het Leukste Uitje van Nederland, en van de provincies. Van 2 december 2013 tot en met 2 januari 2014 kunnen ANWB leden hun favoriete uitje in de provincie nomineren. Op 20 januari 2014 rollen daar de top tien’s per provincie uit. Vervolgens kan er door leden gestemd worden. Wie wordt de opvolger van Gaia Zoo, de winnaar van 2013?

LVANWB_verkiezing-2014_beeldmerk-NOMINATIE_web_UtrechtDe landelijke top 26 is door de redactie van het Land van ANWB al aangewezen, ook hiervoor kan vanaf 20 januari gestemd worden. Kijk voor 26 genomineerden en meer informatie op http://www.anwb.nl/landvananwb/nominaties/landelijk-genomineerden Op maandag 14 april 2014 wordt Het Leukste Uitje van Nederland 2014 en het Leukste uitje per provincie bekend gemaakt.

De ANWB heeft voor alle uitjes in Nederland een toolkit ontwikkeld waarmee de bedrijven de aandacht kunnen vestigen op zichzelf (en de verkiezing. Die toolkit is te vinden op: www.anwb.nl/landvananwb/toolkit. Op bijgaande afbeelding staat bijvoorbeeld de banner voor de provincie Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *