Met privé-sanitair inspelen op trends in recreatie

Koopman heeft speciaal voor de recreatiesector twee vormen van privé sanitair ontwikkeld. Met het ambachtelijke ontwerp speelt Koopman in op de ‘glamping’ trend en de behoefte aan authenticiteit. Het onderhoud en gebruiksgemak zijn helemaal van deze tijd. Er is een huisje met alleen toilet en een versie met toilet en douche.

Eenvoudig en snel schoon te houden

Trend ‘Glamping’ met aandacht voor efficiency

Steeds meer campings spelen in op ‘Glamping’ de comfortabele variant van kamperen. Daarbij worden voorzieningen aangeboden die het buitenleven op de camping zorgenvrij en makkelijk maken. Een veel gewenste voorziening is ‘privé sanitair’.

Méér sanitair betekent ook méér schoonmaken. Daarom zijn de voorzieningen van Koopman ingericht op een efficiënte en snelle schoonmaak. De vloer bestaat uit PVC met een antisliplaag. Het is uit één stuk gelegd zonder kitnaden. Schimmel en onderhoud wordt daarmee voorkomen. De vloer is eenvoudig schoon te houden, omdat nissen, scherpe hoeken en obstakels ontbreken.

 

Authentieke materialen passend bij de omgevingTrend ‘Authenticiteit’ met hedendaagse gemakken

De vakantieganger is ook steeds vaker op zoek naar authenticiteit. De uitstraling van een bedrijf moet passen bij de omgeving en het gebruik van ‘echte natuurlijke’ materialen versterken dat gevoel. Een toilet buiten op het erf met een hartje in de deur herkennen veel als beeld ‘zoals het vroeger was’.

De sanitairhuisjes van Koopman hebben absoluut een authentiek uiterlijk. Het meest opvallend zijn de Hollandse dakpannen en het hartje in de deur. Het gebruikte Douglas hout wed in het verleden veel gebruikt bij houten kapschuren. Het grote voordeel van dit hout is dat het geen onderhoud nodig heeft en zeer lang mee gaat.

U kunt verdere specificaties van het privé sanitair vinden op de website: www.koopmanprivesanitair.nl

 

Over Koopman privé-sanitair

Koopman is een ambachtelijk bedrijf uit Haaksbergen dat zich onderscheid door functionele ontwerpen, gecombineerd met een bijzondere vormgeving. Wij bouwen onze producten in eigen fabriek en kiezen daarbij voor een duurzame bedrijfsvoering.

Meer informatie: www.koopmanprivesanitair.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *