Op naar het museumweekend en nog meer (in week 14)

Komende week staan er voor zowel consumenten als bedrijven weer een aantal bijzondere activiteiten in de agenda. Allereerst is het komend weekend Museumweekend; met een culturele volksverhuizing tot gevolg.

Museum van Speelklok tot Pierement in Utrecht

2 en 3 april: Museumweekend (heel Nederland)
Het Museumweekend viert dit jaar zijn dertigste verjaardag. Ruim 400 musea, verspreid over het hele land, zijn zaterdag 2 en zondag 3 april gratis of met korting toegankelijk. Ook organiseren zij allerlei speciale activiteiten voor iedereen. U herkent ze aan de speciale Museumweekendvlag. Het thema van het Museumweekend is dit jaar Trakteren.

 

5 en 6 april: Venuez (Rotterdam)
Een event met als thema Hospitality en Style. VENUEZ11 event is er klaar voor om de bezoekers te trakteren op bijzondere productpresentaties, verrassende invalshoeken, smaakvolle tastings, intrigerende gastsprekers en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onder meer design, koffie en cocktails.

 

6 april: Congres The Challenge Economy, NHTV Breda
Hebt u altijd al willen weten waarom mensen meedoen aan programma’s zoals ‘Expeditie Robinson’ of ‘The Voice of Holland’? Of vraagt u zich af waarom onderwerpen als betekenis en zingeving steeds belangrijker worden? Wilt u weten hoe u met een nieuw business model geldstromen kunt genereren? Aarzel dan niet langer en geef u op voor dit seminar met het thema ‘The Challenge Economy’.

7 april: Netwerkborrel Sport en Zaken, Papendal
Dé sportborrel met inhoud voor professionals met belangstelling voor de zakelijke kant van sport!

 

Bekijk nog meer events in april op de agenda van deze website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *