Binnenkort open: De grootste interactieve speelruimte van Nederland

In het weekend van 15, 16 en 17 november opent Crown Studio’s Aalsmeer de deuren van haar Game Studio met een speciaal georganiseerd openingsevenement. Game Studio Aalsmeer wordt de grootste interactieve speelruimte van Nederland, geheel gethematiseerd in de sfeer van een echte TV-studio.

Tekening Game Studio Aalsmeer
Tekening Game Studio Aalsmeer

Interactief spelen
De Game Studio is volledig ingericht met interactieve speeltoestellen van ConnectAndPlay en richt zich op interactieve spelbeleving. De interactieve gameroom is een speelplek waar traditioneel spel de basis vormt, maar deze gestoken is in een modern jasje. Deze manier van spelen past bij de moderne belevingswereld van kinderen.

In de ruimte zijn uiteenlopende speeltoestellen terug te vinden. Zo kan men onder andere rondrennen op een interactieve vloer, zich voortbewegen door een laserparcours, dansen op het ritme van de muziek en modern touwtje springen over een laserstraal. Met andere woorden: interactief vermaak voor de jonge doelgroep, families, kinderfeesten en bedrijfsuitjes.

15 november vindt de officiële opening plaats voor genodigden en pers, maar 16 en 17 november is er een openingsprogramma samengesteld om iedereen kennis te laten maken met Game Studio Aalsmeer.

ConnectAndPlay is op korte termijn van plan om meer interactieve speelruimtes uit te rollen.

Meer informatie:
www.gamestudioaalsmeer.nl
www.connectandplay.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *