Nieuws en noviteiten recreatie vakbeurs Hardenberg (2)

We maakten op deze website al eerder melding van activiteiten en noviteiten op de vakbeurs in Hardenberg van 5 t/m 7 november. Naast de noviteiten die zich hebben aangemeld voor de Pleisureworld Award, zijn er nog meer primeurs te vinden.

Pleisureworld Award
Voor deze noviteitenprijs zijn inmiddels 14 aanmeldingen binnen. Alle producten zijn te vinden in de belevenishal (5). Een overzicht van de noviteiten staat online op: http://pleisureworld.nl/award/

Via de beursorganisatie ontvingen we nog enkele tips en nieuwtjes van standhouders op de vakbeurs:

rvh FotoYurt 6.20 mKleine Yurt
De Yurt wordt steeds vaker gebruikt als unieke overnachtingsplek op bijvoorbeeld campings en recreatieparken. Het bedrijf Nooitmeerhaast is in 1997 gestart en verkoopt, als enige leverancier, Yurts speciaal gebouwd voor ons vochtige klimaat. Dit klimaat, gecombineerd met hedendaagse wensen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid, leidt tot de Yurts die we sinds 2006 in onze eigen werkplaats in Mongolië (met fair-trade arbeidsomstandigheden) maken: waterdicht, watervast en als je er goed voor zorgt gaat de yurt minimaal 15 jaar mee.

rvh vanacestudioVacanstudio introduceert nieuwe flexibele wandsystemen
Panel Turn System (PTS): Dit systeem stelt u in staat om delen van wanden open te draaien. U haalt het buitenleven naar binnen, uw gast ervaart het ultieme buitengevoel.
Panel Switch System (PSS): Hiermee kunt u uw accommodatie eenvoudig en betaalbaar restylen. De buiten en binnen wanden kunnen separaat van elkaar simpel worden vervangen. Duurzaamheid ten top en u blijft altijd up to date.
Meer informatie: www.vacanstudio.com

Trek-in buitenHet kleine zusje van de duurzame trekkershut Trek-in
De Trek-in® Junior is de nieuwste duurzame verblijfsaccommodatie op de recreatiemarkt! Deze is voor het eerst gepresenteerd tijdens de ANWB kampeerdagen eerder dit jaar. Vorig jaar stond er een groter exemplaar op de vakbeurs. Dit jaar de compacte editie. De Trek-in Junior is de kleinere variant van de 6-persoons Trek-in. De kenmerkende architectuur en het innovatieve materiaalgebruik van de Trek-in worden ook bij dit type toegepast.
Meer informatie: www.trek-in.org

rvh Schaduwdoek vierkant ZwartSfeer maken met schaduwdoeken
Schaduwdoeken zijn hét alternatief voor parasols op het terras. Parasols zijn zeer windgevoelig, er ontstaat snel schade aan de parasol of het terras bij omwaaien van de parasols. Schaduwdoeken daarentegen zijn sterk , minder gevoelig voor wind, eenvoudig op te hangen , relatief goedkoop en bovendien zeer trendy! Mits goed en vakkundig bevestigd kunnen ze een heel zomerseizoen hangen en gaan ze lang mee.
De NESLING doeken zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen;

  • COOLFIT : deze doeken zijn van textyleen (High Density Polyetheleen)doek gemaakt , zonwerend , windvertragend en waterdoorlatend.
  • DREAMSAIL : deze doeken zijn gemaakt van polyester en behandeld met een Teflon laag voor waterafvoer en bescherming tegen vlekken.

Meer informatie: www.buiten143schaduwdoeken.nl

Reserveringssysteem op basis van vast tarief per boeking
De tijden zijn verandert, stroomden de boekingen voorheen automatisch binnen bij de aanvang van het jaar, nu beslissen de gasten steeds later wat en waar ze naartoe willen. Men wacht vaker op last-minutes en aanbiedingen maar verwacht daarvoor wel dezelfde kwaliteit en service. En nog belangrijker; een stuk vakantie-voor-pret èn gemak bij het online zoeken & boeken.
AICN presenteert op de vakbeurs: ‘Eurecrea GX’. Dit is een zeer gastvriendelijk online boeken systeem, met naadloos aansluitende administratie en betrouwbare rapportages.
Eurecrea GX is nu op basis van een vast en aantrekkelijk bedrag per boeking beschikbaar. Voor een (gestaffeld) vast bedrag per boeking leveren we alle modules die u als recreatieondernemer wilt inzetten om het maximale rendement te behalen uit uw automatisering.
Meer informatie: www.aicn.nl

rvh Adventure-Play-Hexenhaus-175x123Nieuwe leverancier van speeltoestellen: Adventureplay
Op de beurs in Hardenberg presenteert een ‘oude bekende’ een nieuw bedrijf in de markt van speeltoestellen. Hans van Leeuwen (bekend van o.a. Pleisureworld.nl), heeft het bedrijf Adventureplay opgezet en presenteert op de beurs voor het eerst de speeltoestellenlijn.

Rob Boogmans is de directeur van Adventure Play: “Alles wat ik doe komt voort uit mijn passie om mensen in beweging te brengen. Bewegen is leven en wie beweegt kan ontdekken en ontmoeten. Het moet voor
iedereen leuk zijn om deel te nemen aan onze unieke attracties en spelconcepten! Wij ontwikkelen eigentijdse totaalbelevenissen voor optimale gastbelevenissen. Anders dan anderen maar met gevoel voor originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Geen standaardproducten maar altijd op zoek naar meer beleving voor het beste resultaat. ”

De website is nog ‘onder constructie’, maar binnenkort is meer informatie te vinden op: www.adventureplay.nl

Horeca uitbesteden of juist zelf doen?
Gastro Support is onderdeel van de Support Service Group (SSG) dat zicht richt op uitbesteding van Horeca gelegenheden. Interesse? Kom langs op onze stand (321) in Hardenberg en ervaar wat Gastro Support voor ontzorgingspakket kan bieden.
Meer informatie: www.gastrosupport.nl

Meer informatie + entreekaarten voor de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg, van 5 t/m 7 november:
16550-Recreatie-HB-banner-300x300-px

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *