Tweede seizoen ‘Droom van een Tweede Huis’ van start

Vanaf zaterdag 31 augustus 2013 zendt RTL4 elke zaterdagmiddag om 16.30 uur een nieuwe aflevering uit van het woonprogramma ’Droom van een Tweede Huis’.

tweede huisIn ons drukke bestaan wordt ontspanning steeds belangrijker. De deur achter je dicht kunnen trekken om in een natuurlijke omgeving je hoofd leeg te maken, geeft je een gevoel van vrijheid dat niet te koop is. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een korte of langere vakantie door te brengen in eigen land. Geen lange files en reistijden meer. Het gevoel van vrijheid ligt letterlijk om de hoek. In ‘Droom van een Tweede Huis’ wil Corine Boon dat gevoel graag meebeleven.

Op vakantieparken van ‘DroomParken’ ontmoet Corine vakantievierders die ofwel verblijven in een gehuurde vakantiewoning, een woning die van henzelf is of op de camping van het park. Ze gaat met hen op stap en verkent de omgeving. Tijdens deze uitjes doet Corine sportief mee en spreekt zij openhartig met de vakantiegangers. Daarnaast ondersteunt Corine kandidaten die een vakantiewoning willen aanschaffen, vaak voor eigen gebruik, soms puur als investering vanwege het gunstige rendement uit de huuropbrengsten. De informatie over woningen en de mogelijkheden op de DroomParken wordt weergegeven door Marco Budding, werkzaam bij DroomParken.

Uitzending
Het programma ‘Droom van een Tweede Huis’ is vanaf zaterdag 31 augustus tien weken lang om 16.30 uur te zien bij RTL 4. Iedere zondag om 12.30 uur is de herhaling, ook op RTL 4.

Meer informatie: www.droomvaneentweedehuis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *