Playmobil lanceert speeldagen bij Paleis Het Loo

PLAYMOBIL komt deze zomer met de PLAYMOBIL Speeldagen. Het evenement vindt van 8 tot en met 13 augustus 2013 plaats op het terrein van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s kunnen hun hart ophalen bij het 6-daagse evenement. Het voorterrein van Paleis Het Loo is omgetoverd tot een compleet PLAYMOBIL paradijs waar samen spelen, ontdekken, beleven en deelnemen centraal staan. Er is voor ieder wat wils. PLAYMOBIL wil met de Speeldagen een jaarlijks terugkerend evenement voor het hele gezin creëren.

playmobil speeldagenSpeelpret in zes thema’s
De PLAYMOBIL Speeldagen zijn opgedeeld in zes PLAYMOBIL thema’s: Knights & Princesses, City Action, Country, Pirates, Sports & Action en PLAYMOBIL 1, 2, 3. Ook is er een expositie van grote verzamelaars uit binnen- en buitenland te zien, zijn er vele activiteiten, is er een podiumshow, kan je avontuurlijke PLAYMOBIL films bekijken en kan je op een ontdekkingstocht door Paleis Het Loo gaan. Een bezoek aan Paleis Het Loo is bij de prijs van het kaartje inbegrepen. Er wordt rekening gehouden met het onvoorspelbare Nederlandse zomerweer. Alle activiteiten, zijn zowel overdekt als in de buitenlucht. Het evenemententerrein van Paleis Het Loo is iedere dag geopend van 09.30 tot 18.30 uur.

Fantasie belangrijk voor ontwikkeling kind
De PLAYMOBIL Speeldagen zijn een feest voor kinderen en ouders die van spelen, avontuur en PLAYMOBIL houden. De PLAYMOBIL wereld nodigt uit tot spelen en het gebruiken van jouw fantasie. Dat sluit aan bij de wensen van Nederlandse ouders. Een meerderheid van hen (85%) vindt fantaseren een belangrijke pijler in de ontwikkeling van zijn kind. Eén op de drie ouders wil graag weten hoe zij de fantasie van hun kind kunnen prikkelen. Speelgoed dat geen kant en klaar beeld schetst, maar dat kinderen uitdaagt hun eigen verhaal te verzinnen. PLAYMOBIL deelt deze visie al decennia lang. De speelgoedfabrikant inspireert kinderen om met de speelsets hun eigen avonturen te beleven en hun fantasie de vrije loop te laten. Daarmee levert PLAYMOBIL een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. Tijdens de PLAYMOBIL Speeldagen komt de fantasie van zowel ouders als kinderen helemaal tot leven.

Meer informatie: http://playmobilspeeldagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *