Speeltoestel geveild voor goed doel

De nieuwe supporter van Pretwerk, Yalp speel- en sporttoestellen, veilt een klimtoestel. De opbrengst is bestemd voor Join4Energy; een organisatie die zich inzet voor kinderen met een energie stofwisselingsziekte. Het startbod ligt ver onder de officiële verkoopprijs.

150200M.Het startbod voor speeltoestel Apollo, gemonteerd en al, is € 7.500 euro excl. Btw. De normale verkoopprijs (inclusief montage) ligt op € 13.530. Dit kan dus een flinke korting opleveren, waarvan de investering rechtstreeks naar het goede doel gaat.

Het speeltoestel daagt de kinderen uit om lekker buiten te komen spelen! Dit speeltoestel geeft het lichaam energie en verbetert de kracht, gevoel voor ritme en de balans.

Breng nu uw bod (boven de €7.500,-) uit op de Apollo via veiling@yalp.nl. De veilig is nog geopend t/m 31 mei. De opbrengst gaat geheel naar Join4Energy.

Meer informatie: www.yalp.nl/686-Actie_Veiling.html

Samenwerking Pretwerk
Yalp is een toonaangevende leverancier, met een eigenzinnige visie op het gebied van spelen en sporten. De komende tijd gaan zij regelmatig kennis en inspiratie delen op de website www.pretwerk.nl.

Meer informatie over Yalp op www.yalp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *