Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme stopt er mee

Het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme is nog actief tot en met juni 2013. Daarna worden de deuren definitief gesloten. Veranderd beleid en bezuinigingen bij de provincie Zuid-Holland maken dat de boekjaarsubsidie niet langer verstrekt wordt. De sluiting was bij de direct betrokkenen al wat langer bekend, maar om de situatie werkbaar te houden, is het nieuws nu pas breder verspreid.

maassluis vlaardingenMeer dan zeventig jaar
Al meer dan zeventig jaar werken de provincie Zuid-Holland en het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme samen aan het creëren en in stand houden van een aantrekkelijk Zuid-Holland. Voor (inter)nationale bezoekers, maar vooral ook voor de eigen inwoners. Helaas hebben de  Provinciale Staten van Zuid-Holland per 2012 een nieuwe begroting aangenomen, waarin veel bezuinigd gaat worden in de toekomst. Eén van de slachtoffers is het toeristisch beleid van de provincie. Dit betekent ook dat het Zuid-Hollands Bureau voor Toerisme haar deuren moet gaan sluiten.

Laatste editie
Momenteel wordt met de provincie gekeken naar overdracht en continuering van enkele taken. Voor de nieuwsbrieven is besloten dat deze niet meer worden gecontinueerd.

Wie op de hoogte wil blijven van toeristische ontwikkelingen in deze provincie kan  contact opnemen met de regionale VVV’s en promotieorganisaties. Zij kunnen u informeren over alle toeristische ontwikkelingen in hun regio.

Meer informatie: www.zuid-holland.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *