Steeds meer vraag naar wellness in vakantiehuizen

Wel wellness, geen vreemden. Dat is wat een steeds groter wordende groep Nederlanders wenst. Vakantiehuizenspecialist Belvilla ziet dat terug in de populariteit van haar vakantiewoningen met wellness-faciliteiten. Zeker met de wintermaanden op komst is een sauna of jacuzzi letterlijk een warm welkom in een vakantiehuis, bijvoorbeeld op de wintersport, maar ook voor een weekendje dichtbij.

Bubbelen met bekenden
Op de nieuwe themapagina wellness (www.belvilla.nl/wellness) biedt Belvilla suggesties voor een verblijf in een vakantiehuis met bijvoorbeeld een sauna, jacuzzi of Turks stoombad. Door te kiezen voor een vakantiehuis dat deze faciliteiten privé aanbiedt, kun je in de jacuzzi bubbelen met enkel bekenden. Voor mensen met ‘blootvrees’ is dat extra prettig.

Wellness op vakantie welkome aanvulling
Uit onderzoek blijkt dat wellness vaak wordt ondernomen met partner, gezin of familie, waarbij vooral de sauna populair is. Ontspanning, uitrusten en beleving staan voorop en combineren perfect met een (korte) vakantie. Alhoewel wellness bij het boeken van een vakantie veelal niet het hoofddoel is, wordt dit ontspanningselement wel gezien als welkome aanvulling. De sauna of het stoombad vormen een ideale locatie om tot rust te komen na de vele indrukken van een vakantiedag.

Weekendje wellness
Onderzoek toont aan dat vooral vrouwen waarde hechten aan wellness. Voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend is een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten dan ook zeer welkom. Een mooi suggestie daarvoor is Ostend Guesthouse, een stadswoning in Oostende aan de Belgische kust, waar in het souterrain een ontspanningsruimte is ingericht. Stad, strand en wellness geven zo de mogelijkheid voor een divers weekend of weekje. Wellnessvoorzieningen zijn veel te vinden in groepshuizen, bijvoorbeeld in de Ardennen.

Wellness op wintersport
De komende maanden vertrekken weer vele Nederlanders op wintersport. Ook in wintersportchalets zie je steeds meer (privé)wellnessfaciliteiten terug. Overdag actief op de piste en ’s avonds ontspannen in de jacuzzi met uitzicht op witgetopte bergen of in de sauna in met een afkoelrondje in de sneeuw.

Meer informatie: www.belvilla.nl/wellness

 


Hottub aanbod speciaal voor de bezoekers van Pretwerk.nl

Heerlijk ontspannen in een houtgestookte hottub.

Deze opstelling is speciaal voor vakantiehuizen, inclusief

  • · Zeer eenvoudig schoon te maken hottub kunststof kuip
  • · Compleet geïsoleerd
  • · Buitenkant voorzien van thermo Wood
  • · Zandfilter + UV licht in houten-kist
  • · 30KwH externe kachel, waarmee het bad in 1,5 uur verwarmd wordt tot een aangename 38°C.

Hottub wordt geleverd op een pallet en is eenvoudig te plaatsen.

Meer informatie via: http://www.hottubselect.nl

Consumentenprijs, inclusief BTW € 4064,-
Uw nettoprijs: € 3895,- inclusief BTW

(Aanbieding geldig tot eind 2012)

Eenvoudig te bestellen via:

info@storvatt.com of bij hottubselect direct o.v.v. van Pretwerk

Eén reactie

  1. Nu ook leverbaar de ISBJØRN buitenspa, de houtgestookte hottub voorzien van bubbels en / of jets. Genieten van 2 werelden in 1, enerzijds het knapperende vuur, anderzijds de luxe van een spa, wie wil dat nou niet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *