Claim op Corpus; reis door de mens

De Telegraaf meldde afgelopen week dat vastgoedmiljonair Boy Zeilstra beslag heeft laten leggen op de attractie Corpus. Volgens een reactie van Corpus komt de bedrijfsvoering de komende tijd niet in gevaar.

De reactie van Corpus: “Een van de aandeelhouders van CORPUS is als privépersoon in de financiële problemen gekomen en eist nu zijn investering vervroegd terug. Hij heeft daarom beslag laten leggen op het pand van CORPUS. Afgelopen week heeft er een kort geding plaatsgevonden en hier is over een aantal weken de uitspraak van. De beslaglegging heeft geen enkele invloed op de dagelijkse gang van zaken van CORPUS: de attractie is gewoon open en ook de geplande congressen gaan gewoon door.”

Toekomstplannen
De ondernemers van Corpus zijn ondertussen ook bezig om het concept van de reis door de mens op andere plekken in de wereld te kopiëren. Komende week gaat ook het naastgelegen Hilton Hotel open en daarmee hoopt de attractie aantrekkelijker te worden voor mensen die verder moeten reizen om de attractie te bezoeken.

Meer informatie: www.corpusexperience.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *