Vakantiehuis met privé kok of kinderoppas

ChaletXL, aanbieder van luxe chalets, brengt komend wintersportseizoen het concept ‘catered chalet’ op de markt. Een professionele Nederlandstalige staf verzorgt alles in en om het chalet, van boodschappen en schoonmaak tot kokkerellen en oppassen. Het concept past goed bij de trend naar meer luxe en comfort

Helemaal ontzorgd
In elk catered chalet wordt de gast uitgebreid in de watten gelegd. De chaletchef verzorgt elke avond een driegangendiner – of dat kaasfondue, boeuf bourguignon of verse pasta is bepaal je in overleg – en ook de afwas wordt gedaan. ’s Morgens staat na een goede nachtrust het uitgebreide ontbijtbuffet klaar en terwijl de gasten de pistes verkennen wordt het chalet tiptop in orde gemaakt. Wel de lusten, niet de lasten.

Kinderopvang
Er zijn enkele catered chalets met kinderopvang in huis. Speciaal opgeleide stafleden spelen met en zorgen voor de kleintjes, terwijl de ouders genieten van het onbezorgd samenzijn met vrienden en familieleden. Wie denkt dat leven in zulke luxe onbetaalbaar is, heeft het mis. Een catered chalet is vaak voordeliger dan een hotel. Daarnaast bespaar je op etentjes, omdat je persoonlijke koks heerlijke diners uit je eigen keuken toveren.

meer inspiratie: ChaletXL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *