Hoge kortingen maken markt voor vakantiewoningen interessant

“De economie zit op slot, maar er zit positieve beweging in de markt voor tweede woningen. Dit is niet vreemd, want er is enorm veel aanbod tegen heel aantrekkelijke prijzen.” Dat constateert de organisatie van Immo Second Home, een beurs voor internationale vakantiewoningen. 

Honderdduizenden vakantiewoningen in de bossen, de bergen, aan het strand of in de stad wachten op nieuwe enthousiaste eigenaren die van hun tweede huis een echt thuis willen maken. Voor geïnteresseerden in een tweede woning is nú het perfecte moment om te kopen, mede door de hoge kortingen van soms wel dertig tot vijftig procent. De onderhandelingspositie van de koper is beter dan ooit!

Spanje, Oostenrijk, Turkije en Frankrijk blijven de populairste landen voor een tweede woning. Duitsland staat ook hoog genoteerd met prachtige en betaalbare woningen op de mooiste en meest romantische plekjes. Populair zijn de gebieden waar men ’s winters kan skiën en in de zomer kan genieten van het mooie landschap en het zonnetje. Makelaars en ontwikkelaars uit Oostenrijk en de Duitse regio Sauerland tonen hun uitgebreid aanbod. Op Immo Second Home, waar makelaars en projectontwikkelaars duizenden woningen aanbieden, is ook kennis te maken met vastgoed uit onder andere, Spanje, Frankrijk, Portugal, Macedonië, Cyprus, België, Nederland, Italië etc.
Tijdens de beursdagen presenteren een selecte groep makelaars en projectontwikkelaars een aanbod van villa’s, appartementen, boerderijtjes, kastelen, chalets etc. uit de tien meest populaire landen. De woningen en projecten worden aantrekkelijk gepresenteerd met foto- en videopresentaties en maquettes. Maar het is natuurlijk nog leuker om ter plekke te gaan kijken! De toegang en het parkeren is gratis.

Openingstijden IMMO Second Home Beurs: vrijdag 7 september van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 8 en zondag 9 september van 10.30 en 17.00 uur.
Expo Houten ligt aan de Meidoornkade 24 te Houten.

Meer informatie: www.immointernationalbeurs.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *