Glamping in een luchtbol

TravelBird, website met vakantie aanbiedingen, speelt in op de trend waarbij vakantiegangers willen overnachten op bijzondere plekken dicht bij huis. Nieuw in het aanbod is de ‘Sphair’, oftewel een nachtje “glamorous kamperen” onder de sterrenhemel in een doorzichtige bol in de buurt van Lier, net over de grens met België. In Nederland is TravelBird de exclusieve aanbieder voor een verblijf in de Sphair.

Glamping
Glamorous kamperen op een mooie plek in of aan de rand van het bos, net over de grens met België in de buurt van Lier. Dat kan in de luchtbol “Sphair”, een samenvoegsel van sphere (bol) en air (lucht), die volledig is ingericht en sfeervol wordt verlicht. Je slaapt met één of twee personen op een matras met lattoflex bedbodem letterlijk onder de sterren. In deze cocon hoef je geen rekening te houden met weersomstandigheden, maar geniet je toch van de frisse buitenlucht dankzij een geluidloze blower.

Comfortabele cocon midden in de natuur
Op de door jou gereserveerde plek midden in de natuur heb je geen nieuwsgierige buren. Het zithoekje in de Sphair biedt plek voor een comfortabel ontbijt. Koukleumen hebben door de houten vloer, het zachte tapijt en de verwarming geen last van koude voeten. De wc bevindt zich bij de (niet-doorzichtige) ingang. Dit tweedaagse kampeeravontuur kost bij TravelBird €89,50 per persoon inclusief authentiek Belgisch ontbijt en een flesje bubbels; een korting van 41% op de originele prijs van de aanbieder.

Originele slaapplekken
Wie liever tussen vier muren slaapt, kan ook terecht bij TravelBird. Bijvoorbeeld wanneer je op zoek bent naar een overnachting in een eeuwenoud kasteel of een modern omgebouwd klooster. Liefhebbers van water kunnen zelfs in een drijvend hotel verblijven. TravelBird biedt dagelijks vier nieuwe vakantie aanbiedingen aan, waarbij bijzondere accommodaties regelmatig terugkomen in het aanbod.

Meer informatie: http://travelbird.nl/3147/sphair/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *