Veilig klimmen op de lopende band

Noviteit: De Climbstation maakt klimmen toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud, en van beginner tot ervaren klimmer. Op de draaiende wand blijf je laag boven de grond en spreek je in korte tijd bijna alle spieren in je lichaam op een uitgebalanceerde manier aan.

Zelfs met hoogtevrees kun je de Climbstation gebruiken: je komt immers niet meer dan een meter boven de grond. Een valmat en geavanceerde sensoren zorgen voor de veiligheid. De afstand die je af kan leggen is onbeperkt en de snelheid past zich aan de klimmer aan. Afhankelijk van de ervaring van de gebruiker kantelt de wand tussen de +10 en de -45 graden.

Het compacte formaat en de makkelijke verplaatsbaarheid zorgen ervoor dat het klimstation op veel locaties te gebruiken is, bijvoorbeeld bij fitness-scholen, op cruiseschepen en in hotels, op beurzen en evenementen, campings en scholen (de Climbstation kan ook buiten worden gebruikt).

Climbstation: gezondheid en plezier met Fins design, € 29.900,- exclusief btw, exclusief transportkosten. Er zijn ook huur- en leasemogelijkheden.

 

Meer informatie: www.climbstation.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *