Ouderen in beweging op een Olga Commandeur Plein

Na de Cruyff Court, de Marc Lammers Plaza en de Krajicek Playground is er nu ook een merkconcept voor ouderen in beweging; Het Olga Commandeur Plein. De locaties worden ingericht door speeltoestellenleverancier Yalp en Olga Commandeur verzorgt een bijpassend beweegprogramma.

Yalp en Olga Commandeur erkennen beiden het belang van bewegen bij senioren en zijn daarom een samenwerking aan gegaan om bewegen bij ouderen te stimuleren. Olga Commandeur rijdt vanaf vandaag in een speciaal vormgegeven auto door het land om alle Yalp-beweeglocaties te bezoeken. Op deze locaties biedt zij een beweegprogramma aan om ouderen te stimuleren om meer te bewegen. Na de komst van Olga mag de desbetreffende beweeglocatie zich officieel een Olga Commandeur Plein noemen. Want beweging is belangrijk… juist voor ouderen, maar moet vooral leuk zijn!

Vitale leefstijl
Olga Commandeur brengt met het TV programma ‘Nederland in Beweging!’ dagelijks meer dan 100.000 mensen voor de ‘buis’ in beweging meebewegen. Daarnaast verzorgt ze regelmatig presentaties, interactieve workshops en clinics in het land om een vitale leefstijl te promoten. Met Yalp werkt ze samen om het “Ouderen in Beweging” programma rondom de outdoor seniorentoestellen stevig te onderbouwen en daarmee de senioren en ook de begeleiders steeds nieuwe input te geven over verantwoorde gebruiksmogelijkheden.”

Meer informatie:

www.yalp.nl

Olga Commandeur Promotions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *