Deurklink van het openbaar toilet is een bron van bacteriën

Uit onderzoek is gebleken dat de deurklink van het openbaar toilet een zeer grote bron van bacteriën is! Het is dan ook niet verwonderlijk dat niemand het prettig vindt om na het toiletbezoek en het handen wassen de deurklink te moeten vastpakken om de deur te openen. Dezelfde deurklink die net is vastgepakt door de vorige bezoeker die misschien zijn handen niet heeft gewassen.

Hygiënisch
Met de Ulna deurklink is dit probleem voorgoed verleden tijd en geeft u uw bezoekers een positief gevoel over de hygiëne aanpak in uw bedrijf. Ulna vervangt de huidige deurklink. U hoeft met het Ulna systeem niet het hele deurbeslag te vervangen maar uitsluitend de deurklink. Montage is binnen 10 minuten gebeurd! Op de website van Hygimax staat een video waarin te zien is hoe eenvoudig de montage is.

Toegankelijkheid
De deurklink heeft nog een groot voordeel. Deze handgrepen zijn uitermate geschikt voor minder valide mensen. De deurklink kan in verschillende standen worden geplaatst zodat de deur heel makkelijk te openen is; ook bijvoorbeeld vanuit een rolstoel doordat de klink met de onderarm al kan worden bediend.

Meer informatie: www.hygimax.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *