Workshops door Zoover.nl tijdens de Dutch Tourism Expo

Recensies worden steeds bepalender voor een vakantiekeuze. Vakantie-beoordelingswebsite Zoover.nl geeft tijdens de vakdagen van De Vakantiebeurs enkele workshops voor ondernemers. Ook zoekt Zoover nadrukkelijk het persoonlijke contact met de gebruikers (vakantiegangers) van de website.

Voor aanbieders van accommodaties en vakanties:

Dinsdag: how to manage customer reviews
Zoover geeft op dinsdag 2x een sessie over Online reputation management. In deze sessies zullen we ingaan op de werking en invloed van beoordelingsites. Hoe zorg je ervoor dat je deze kanalen optimaal gebruikt en hoe voorkom je dat de mening online te veel afwijkt van de realiteit. We zullen in de sessies de Hotel Owner Module onder de aandacht brengen. Hiermee kunnen accohouders een inlog aanvragen waarmee ze informatie over hun accommodatie kunnen toevoegen en kunnen reageren op beoordelingen.

Online Reputation Management – How to manage customer reviews?
More than 80%  of the travelers are using review websites when searching for their holiday. As an accommodation owner you can’t ignore user reviews about your property. Zoover Holidayreviews will tell you everything you need to know about online reputation management. During this workshop you will learn:

  • How to manage your own property on portals such as Zoover, Holidaycheck & Tripadvisor?
  • How are reviews controlled & moderated?
  • How to respond to reviews (both positive & negative)?
  • How to use review-platforms as a free marketing tool?
  • How to collect your own reviews?

Na de sessie wordt een quiz gehouden waarbij de beste travelexpert wordt gezocht.

Programma:

  • 11.00 – 11.45     How to manage customer reviews
  • 11.45 – 12.10     Quiz: Best Travel expert
  • 14.00 – 14.30     Quiz: Best Travel expert
  • 15.00 – 15.45     How to manage customer reviews
  • 15.45 – 16.10     Quiz: Best Travel expert

Woensdag

Zoover: Online Travel Trends 2012 “Social – Local – Mobile”
Zoover presenteert de Online Travel Trends van 2012. Door de opkomst van social media zijn consumenten altijd en overal verbonden zijn met elkaar en elkaars activiteiten. Omdat we steeds beter in staat zijn de exacte locatie van een consument te bepalen kan hij worden gestuurd in zijn activiteiten (location based services). Door de exponentiële groei van mobile smartphones en tablets is elke consument op elk moment online en bereikbaar. Kortom SoLoMo is een trend die wij ook in de reisbranche niet links kunnen laten liggen. Stephan Bosman van Zoover deelt met u de belangrijkste ontwikkelingen op dit gebied en praat u daarnaast bij over de laatste mondiale trends in de online travel sector.

–          Wat zijn de belangrijkste trends voor 2012?
–          Social graph, een gepersonaliseerd reisadvies?
–          Facebook en travel, de do’s en don’ts
–          Mobile,  App of HTML5?
–          Gebruik mobile tijdens de vakantie

Tijd:14.30 uur
Plaats: Polar Room

Meer informatie: activiteitenprogramma Dutch Tourism Expo


Voor vakantiegangers:

Reizigers inspireren andere reizigers op de vakantiebeurs
In de Zoover travel lounge komen verhalen van reizigers tot leven. Onder leiding van onze Zoover presentator zullen echte vakantiegangers hun mooiste reiservaringen delen met de zaal. Zo zijn er presentaties over de wereldreis na het pensioen, op de fiets in contact met lokale Chinese bevolking, de wildlife van Afrika. Met een Harley door Frankrijk, het positieve effect van het verliezen van je baan en nog veel meer. Iedere dag staat de Zoover travel lounge garant voor de leukste verhalen van andere reizigers.

Razende Zoover reporters
De vakantiebeurs vanuit je luie stoel, het kan vanaf dit jaar. Maar vooral ook voor de vakantiebeursbezoekers zet Zoover iedere dag haar razende reporters in. Iedere vraag over bestemmingen, hotels, vliegtickets en zelfs over het menu in het restaurant zullen ze beantwoorden. Bewapend met een iPad op een razendsnelle Segway gaan ze op zoek naar alle vragen van consumenten die binnenkomen via Twitter (#vkb12) en Facebookpagina van Zoover.

MyZoover member avond
Vrijdagavond staat in het teken van de members meeting van MyZoover. MyZoover is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste social reisplatform van Nederland met meer dan 150.000 leden. Op de Zoover stand verzamelen.

Meer informatie: http://weblog.zoover.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *