Vakantiewoningen voor de seniorenmarkt op Resort Arcen

Het is algemeen bekend dat het aantal senioren de komende jaren fors zal toenemen. Vakantie Makelaar speelt in op demografische veranderingen door productontwikkeling toe te passen op nieuwbouwprojecten. Ruim een jaar geleden is een projectplan geschreven voor de plan- en conceptontwikkeling van 21 nieuwbouw recreatievilla’s op Resort Arcen in Limburg. In het parkplan zijn overigens ook (speel)voorzieningen voor kinderen ingepland, zodat het park zeker geen veredeld bejaardenhuis zal worden.

centrumgebouw Resort Arcen

Unieke woningkenmerken
De nieuwe woningen zijn volledig gelijkvloers en bijzonder ruim. Ook de vloerverwarming door de hele woning en het feit dat beide slaapkamers over een eigen badkamer met inloopdouche beschikken, dragen bij aan het comfort voor de recreant op leeftijd. Bijzonder is dat één van de badkamers is voorzien van een Sunshower, hetgeen een helende werking heeft op spieren en gewrichten.
Resort Arcen beschikt over zeer uitgebreide centrumvoorzieningen, die goed begaanbaar zijn voor bijvoorbeeld gasten in een rolstoel.

Voor oud en jong
Het zeer complete centrumgebouw is gebouwd in Grieks-Romeinse stijl en bevat talloze voorzieningen. Zo zijn er onder andere een overdekt zwembad met kinderbad, een sauna, een gezellig familierestaurant met panoramaterras en een bruin café aanwezig. Buiten treft u een splinternieuwe speeltuin, een jeu-de-boulesbaan, een midgetgolfbaan, tafeltennistafels en een multifunctioneel sportveld aan. Tevens is er op het park een recreatieplas met zandstrand, waarin gezwommen kan worden. Visliefhebbers kunnen hun hengel uitwerpen in de visvijver of in de Maas. Op het park zijn fietsen, skelters en DVD’s te huur. Ten slotte zorgt het recreatieteam in alle vakantieweken en ieder weekend voor vermaak.

Betrouwbaarheid & Zekerheid
Om voldoende zekerheid te creëren heeft Vakantie Makelaar geadviseerd om alle recreatievilla’s op voorraad te bouwen. Dit bespaart renteverlies voor de particuliere koper en voorkomt onzekerheid omtrent de doorlooptijd van de afbouw. Alle woningen worden vanaf 10 december 2011 opgeleverd en zijn per direct beschikbaar voor eigen gebruik en/of verhuur via Hogenboom Vakantieparken.

Modelwoning gereed
De modelwoning is vanaf 10 december a.s. gereed. Ruud Hogenboom, oprichter van Hogenboom Vakantieparken en thans adviseur, heet geïnteresseerden van harte welkom in de periode van zaterdag 10 t/m zondag 18 december. Hij is op alle dagen van 11.00 tot 16.00 uur aanwezig. Adres: Dorperheideweg 12, (5944 NK) Arcen.

Meer informatie: www.vakantiemakelaar.nl

Voor meer informatie over de inzet van de Sunshower kunt u contact opnemen met:  Property&Projects

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *