Gratis workshops voor werknemers in de recreatie, horeca en catering

Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk! Daarom organiseren FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie ook dit jaar gratis workshopdagen voor iedereen die in deze sectoren werkt. Deze dagen staan geheel in het teken van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

‘Vorig jaar bleken de workshops leidinggeven een groot succes’, zo vertelt Ben Francooy, voorzitter FNV Horecabond. Daarom is er dit jaar gekozen om een workshopdag aan te bieden waarbij leidinggeven centraal staat. Deelnemers volgen drie workshops; gedragstijlen ‘waarom is iedereen zo verschillend?’, (coachend) leidinggeven en personal branding ‘hoe profileer en verkoop ik mezelf?’. De workshopdagen worden gehouden tussen 31 oktober en 28 november 2011 in Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Amsterdam en Zwolle.

Alle werknemers uit de sector recreatie kunnen zich aanmelden via de website www.fnvrecreatie.nl.

De workshopdagen worden uitgevoerd door FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie (onderdeel van FNV Horecabond) en zijn mede tot stand gekomen door de bedrijfstakfondsen.

Meer informatie: www.fnvrecreatie.nl

2 reacties

    1. De FNV is met deze workshop-dagen goed bezig, mee eens. Maar omdat het gratis is, denk ik dat de kleinere ondernemingen ook best een kans maken om mee te doen. Ik denk zelfs dat het voor de kleinere bedrijfjes extra kansen bied. Inmiddels zijn die dagen voorbij en zoek ik reviews over de workshop-dagen. Heeft u nog goede sites? Dan zien we wat de kleinere ondernemingen van deze dagen vonden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *