NBTC / Holland Marketing tourt met Panorama caravan door Nederland

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen tourt voor haar landelijke campagne Ode aan het Landschap deze lente en zomer met een unieke ‘Kip Panorama-caravan’ door Nederland.

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC / Holland Marketing) is voor het themajaar Ode aan het Landschap een bijzondere samenwerking aangegaan met Kip Caravans en de ontwerper Karel Bodegom. Zij produceerde samen het kunstobject en prototype ‘de Kip Panorama Shelter’. Deze concept caravan is met zijn bescheiden 6m2 speciaal ontwikkeld is om de natuur in ongekende vergezichten visueel naar binnen laten komen. De Panorama Shelter tourt tijdens het Ode aan het landschap jaar langs Nederlandse natuurlocaties om deze te promoten.

Ode aan het Landschap

In 2021 werken zeven partners samen in het themajaar Ode aan het Landschap dat meer kennis, aandacht en waardering wil genereren voor ‘ons eigen’ Nederlandse landschap. Een heel jaar lang zijn er kunstprojecten, tentoonstellingen, excursies, wandel- en fietsroutes en evenementen in de Achterhoek, Flevoland, Friesland, de Hollandse Waterlinies, Limburg, Nationale Parken en Noord-Holland. In het themajaar Ode aan het Landschap komen natuur, cultuur en geschiedenis samen in meer dan 25 verschillende projecten.

Kip Panorama Shelter vanaf mei on tour

Een prominent project en beeldmerk van Ode aan het Landschap is de speciaal hiervoor ontwikkelde Kip Panorama Shelter. Dit voorjaar en zomer zal de Panorama Shelter veelvuldig worden ingezet voor de promotie van Ode aan het Landschap . Vast staat dat in de maand mei twee influencers van @ByNomads.nl met de Kip Panorama Shelter de activiteiten van de 7 partners gaan bezoeken en hier overnachten op exclusieve natuurlocaties.

Meer informatie:

Ode aan het Landschap op www.holland.com

www.kipcaravans.nl/nieuws/panorama-shelter/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *