Inschrijving verkiezing Leerbedrijf Recreatie 2021 van start

Na twee jaar geen verkiezingen te zijn gehouden pakt FNV Recreatie in 2021 de organisatie van de verkiezing Leerbedrijf in de Recreatie van het jaar weer op.

Heb jij als docent, stagebegeleider of branche-vertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? Of heb je als leerling/stagiair een fantastische stage gehad? Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2021. Bedrijven kunnen zich ook zelf aanmelden voor de verkiezing. Met de verkiezing Leerbedrijf Recreatie kunnen ambitieuze ondernemers en praktijkbegeleiders uit het hele land hun talent tonen. Je zet het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers en leerlingen, maar ook bij gasten en collega’s in de sector.

Wat wint het Leerbedrijf Recreatie?

De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2021’, een trofee, een certificaat en een ingelijste foto van het bedrijf. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als praktijkopleider in ons vakgebied.

Publiciteit en belangstelling

Al in de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar krijgt de top 3 van aangemelde leerbedrijven veel publiciteit. De bekendmaking en uitreiking van Leerbedrijf Recreatie 2021 vinden plaats tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker op 7 december 2021. De winnaar staat vervolgens heel 2022 in de belangstelling. Dit betekent publiciteit in de regio en in de landelijke vakbladen. Ook nodigen scholen of collega-bedrijven het Leerbedrijf Recreatie uit om de succesvolle aanpak te presenteren. Een voorbeeld voor collega-bedrijven en voor leerlingen een teken dat dit een bijzondere leeromgeving is!

Over de verkiezing

De vakjury selecteert uit alle inzendingen drie leerbedrijven. Vervolgens bezoekt de jury de genomineerde leerbedrijven om van de ondernemer, medewerkers en studenten te horen wat hun bedrijf tot een mogelijke winnaar maakt. De vakjury bestaat uit een vertegenwoordiger namens FNV Recreatie, HISWA-RECRON, het mbo-beroepsonderwijs, een leerbedrijf die eerder de verkiezing heeft gewonnen, het Marktsegment en SBB.

Meer informatie:

Bekijk hier alle spelregels (pdf)

Aanmeldpagina Leerbedrijf van het Jaar 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *