Vernieuwende accommodatievorm; De Wooden Tent

LIVINWOOD komt met de Wooden Tent: een aansprekende en echt andere accommodatie voor op campings. De Wooden Tent heeft een terras op hoogte en is verkrijgbaar in versies van 2 tot 10 personen en naar behoefte met of zonder toilet + douche.

Kamperen blijft populair, daar is nieuwkomer LIVINWOOD van overtuigd. Alleen zal dit avontuurlijker worden en dichter bij de natuur zo verwacht LIVINWOOD. Het heerlijke gevoel van buiten zijn in de natuur en tegelijkertijd over voldoende comfort te kunnen beschikken.

De Wooden Tent is na de WOOD ONE het tweede model van LIVINWOOD. Ook bij dit model staat de kwaliteit voorop, ook van het zitten, slapen, douchen en kokkerellen. Het meubilair, constructie en afwerking zijn ‘handmade in Holland’. Prachtige stoere handgemaakte meubelen en een bijzondere ook handgemaakte eikenhouten keuken.

De basisversie betreft de 5-persoons Wooden Tent met beneden de leefruimte, de sanitaire voorzieningen en twee bedden. Een degelijke trap leidt naar de bovenverdieping met een 3-persoons slaapruimte en het buitenterras met uitzicht.

Elke Wooden Tent kent een geïsoleerde houten benedenvloer over de hele lengte en een houten afwerking aan drie zijden. De voorzijde van de houten tenttoren is gemaakt door een bekende Nederlandse tentenbouwer en biedt op de begane grond een lounge- annex eetruimte met grote vensters en open te ritsen deuren voor het contact met buiten.

De ontwerper van de ‘Wooden Tent’, Hans de Vries, verwoordt de filosofie achter het waarom van de Wooden Tent als volgt: ‘Overal staan vrijwel dezelfde safaritenten, de consument ziet het verschil niet en kiest de goedkoopste aanbieder. Met een bijzonder ontwerp dat aanspreekt, de beleving prikkelt en oproept tot gelijk weer boeken, heb je een ideale accommodatie die opvalt en gedurende 7 maanden minimaal 100 euro per
nacht opbrengt’.

Als doelgroep van de nieuwe accommodatie van LIVINWOOD worden de bewust levende jonge gezinnen en stellen gezien. Juist zij zoeken iets bijzonders om in te overnachten, vol comfort en beleving. De Wooden Tent is verkrijgbaar (volledig ingericht en geplaatst) vanaf € 39.900,-.

Meer informatie: www.woodentent.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *