Vandaag gaat de online campagne ‘Welkom terug in Nederland’ van start met de videoboodschap op Youtube ‘Zoveel te ontdekken’, opgenomen op tot de verbeelding sprekende plekken in Nederland.

Vandaag gaat de online campagne ‘Welkom terug in Nederland’ van start met de videoboodschap op Youtube ‘Zoveel te ontdekken’, opgenomen op tot de verbeelding sprekende plekken in Nederland.

Tegelijk delen tientallen toonaangevende influencers en reisbloggers hun favoriete bestemming in Nederland met de hashtag #WelkomteruginNL op hun Instagram-, Twitter- Youtubekanaal, of Facebookpagina. Hun post is tevens een uitnodiging aan volgers: iedereen is welkom een bijdrage te leveren aan deze promotiecampagne van Nederland als reisbestemming. De ambitie is om met de campagne en hashtag #WelkomteruginNL in korte tijd een kettingreactie te ontketenen en bewustwording te creëren voor de toerisme- en recreatiemogelijkheden in Nederland.

https://www.youtube.com/watch?v=9iWzgIk1TPo

Co-creatieproject

Dit cocreatie-project van zelfstandige marketing- en communicatieprofessionals actief in de toerisme- en recreatiebranche, is bedoeld ter ondersteuning van de ondernemers in deze branche die zo hard zijn getroffen door de coronacrisis. Allen werken belangeloos mee aan de campagne, waaronder ook bekende reisbloggers en influencers. 

Op ontdekkingsreis in Nederland

Het Instagramkanaal @welkomterugin.nl inspireert om op verkenning te gaan in Nederland. Ver weg lijkt misschien spannender, maar het avontuur is ook om de hoek te vinden. Met #WelkomteruginNL kun je dichtbij huis onvermoede locaties verkennen, komen verhalenvertellers op markante plekken aan het woord, staan leuke activiteiten en ontdek je ongekende vakantiemogelijkheden.

Bijdragen welkom

Iedereen is welkom met de hashtag #WelkomteruginNL een bijdrage te leveren en een lievelingsstek of visueel verhaal te delen op de eigen social mediakanalen en daarbij de Instagrampagina @welkomterugin.nl te taggen. Zo zal een waaier aan bekende en onbekende bestemmingen opduiken en inspiratie bieden voor de zomer in Nederland, dragen we allemaal bij aan het herstel van de economie in coronatijden, steunen we ondernemers en ontdekken we hoe veelzijdig en bijzonder Nederland is.

Meer informatie: www.welkomterugin.nl