Waterrijke inspiratie op HISWA te water

Op de HISWA te water 2013 kunnen bezoekers op allerlei manieren kennismaken met de watersport of hun vaardigheden op het water uittesten of verbeteren. Hiervoor is een ruim stuk water vrijgemaakt naast de bootshow. Ook op de kade en tussen de tentoongestelde boten aan de steigers staan diverse activiteiten op het programma.

Enkele onderdelen:

In het Adventure Island ligt de Delta Lloyd Arena met een parcours waar kinderen gratis onder begeleiding kunnen (leren) zeilen en andere leuke activiteiten kunnen doen.

Zeilen in Optimist (Delta Lloyd Arena)
Kom varen in een Optimist van Delta Lloyd. Deze eenmans jeugdzeilboot is ideaal voor beginnende zeilers tot 12 jaar oud. Je zeilt helemaal zelf in de Delta Lloyd Arena van de HISWA te water. Hier vaar je veilig en onder begeleiding van deskundige instructeurs. Een unieke kans om jouw zeilvaardigheden te ontdekken.
Voor wie : 6 tot 12 jaar
Aanmelden : op de beurs bij de activiteitenbalie (D1)
Vereisten : zwemdiploma A
Benodigdheden : makkelijk zittende kleding (zwemvesten aanwezig)

Aqua walking
Lopen over het water in een transparante opblaasbare bal is voor kinderen absolute favoriet op de HISWA te water. Zorg voor een goede balans, dan loop je zo naar de overkant en je kleding blijft gewoon droog. Deelname is gratis.
Voor wie : vanaf 4 jaar
Aanmelden : op de beurs bij de activiteitenbalie (D1)
Vereisten : geen
Benodigdheden : geen

Stand Up Paddling (SUP)
Stand Up Paddling is wereldwijd de snelst groeiende watersport en jij kunt ervaren waarom. Volg een clinic of kijk naar de demonstaties. De instructeurs van desupclub.nl hebben een passie voor SUP-pen en leren je alles over deze tak van sport. Als je de eerste beginselen onder de knie hebt, kun je meedoen aan een SUP safari over de beurs.
Voor wie : vanaf 12 jaar
Aanmelden : op de beurs bij de activiteitenbalie (D1)
Vereisten : zwemdiploma A

Kano’s

De Bootfiets ‘Ad Infinitum’

Elektisch varen demonstraties
Ervaar elektrisch varen in een van de twee stoere elektrisch aangedreven sloepen van de branchevereniging Elektrisch Varen Nederland. Tijdens een korte tocht met schipper over het IJ beleef je zelf de stilte en kracht van deze boten.
Reserveren is niet nodig.

Presentatie van Fort Resort Beemster
Maak kennis met de wellness, gastronomie en gastvrijheid van Fort Resort Beemster en het Poterne restaurant. Proef de geselecteerde wijnen tijdens een van de proeverijen of geniet van een ontspannen massage van de wellness & beautyspecialisten.

Motorboot manoeuvreren voor vrouwen
Vrouwelijke bezoekers kunnen tijdens de beurs gratis een introductie les manoeuvreren voor vrouwen volgen. De lessen duren ongeveer een half uur.

Bekijk het hele programma op: www.hiswatewater.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *