Workshop: Bent u klaar voor de Chinese toerist?

Ook het afgelopen jaar bezochten weer meer Chinese toeristen ons land. De verwachting is dat dit aantal in de toekomst zal gaan toenemen, tot 800.000 in 2020. Onder hen zijn steeds meer Chinese toeristen die wel de “Second Wave” wordt genoemd: Europa in zes dagen is voor hen niet meer interessant. Zij zijn op zoek naar unieke ervaringen, en hoeven niet per se meer alleen de highlights te zien.

Nederland heeft op dit vlak veel te bieden en daarom is dit een geweldige kans voor het Nederlands toeristisch bedrijfsleven! Maar hoe bereik je deze doelgroep? Hoe trek je ze aan? Wie zijn deze Chinese toeristen eigenlijk: hoe denken ze, wat vinden ze leuk en wat juist niet?

Speciaal voor bedrijven en organisaties die antwoord zoeken op dergelijke vragen en voor iedereen die wil weten wat het Chinees toerisme naar Nederland voor mogelijkheden biedt, organiseert Match with China de volgende workshop:

 Dinsdag donderdag 7 februari Workshop “Bent u klaar voor de Chinese toerist?”.

Tijdens deze workshop krijgt u via een aantal presentaties en discussies zicht op de Chinese toerist, op hun wensen en ook in hoeverre u klaar bent voor deze Chinese toeristen.

Programma

09.30-10.00 Inloop en registratie
10.00-12.30 Achtergronden en trends van het Chinees Inkomend toerisme, de Chinese reismarkt en reizigers. Motivatie: waarom op reis; verwachtingen en gedrag van de Chinese toerist
12.30-13.30  Lunch
13.30-14.15  de rol van taal en service
14.15-15.00 Product adaptatie & marketing

15.00-15.30 Discussie aan de hand van stellingen
15.30-16.00 De volgende stap: conclusies en aanbevelingen

Praktische informatie

Locatie: StayOkay Bunnik, Rhijnauwenselaan 14 B, Bunnik (Utrecht)
Prijs: 225 euro excl. btw per persoon (inclusief lunch).

Meer informatie: www.matchwithchina.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *