Vacanceselect mikt met glamping ook op kinderen

Op de eerste dag van de komende Vakantiebeurs (9 t/m 14 januari) onthult Vacanceselect de ‘Walkie Talkie’-tent. Deze speciaal ingerichte glampingtent voor kinderen is vernoemd naar de walkie talkie, die in de tent hangt. Hiermee staan ‘de kids’ in contact met hun ouders, die ernaast verblijven. Maar, vooral leuk, ze kunnen er ook buiten mee spelen. Zo leveren deze retrogadgets een extra bijdrage aan de wens van veel vaders en moeders, dat kinderen vooral tijdens de vakantie het gebruik van mobiel en tablet verminderen.

Deze Walkie Talkie-tent, die komende zomer op verschillende campings in Zuid-Europa zijn vuurdoop beleeft, is onderdeel van de zogenaamde TwinLodge. Dit is een romantisch tentenduo: één voor de kinderen, één voor de ouders. In beide tenten is de walkie talkie-apparatuur aanwezig. Verder beschikt de ouderaccommodatie over een elegante kamer met een tweepersoonsbed en daarnaast een veranda met tuinmeubilair. Achter het slaapvertrek bevindt zich een badkamer met douche en toilet. Hiernaast staat voor de kinderen de eigen tent, met twee eigen bedden.

Extra Funfactor
Vacanceselect introduceerde deze communicatie-apparatuur in de duo-tenten naar aanleiding van eigen consumentenonderzoek (Nationaal Camping- en Glampingonderzoek, juni 2018). Met name tijdens de vakantie hopen ouders dat kinderen minder met mobiel en tablet aan de gang gaan en zich vooral buiten vermaken. Deze walkie talkies haken direct op deze wens in. De retrogadgets kunnen zich komende zomervakantie ontwikkelen tot een extra funfactor voor de kinderen. Ook handig in het contact met de ouders, als zij zich in de naastgelegen tent bevinden. Maar vooral erg leuk om op de camping en in de vrije natuur mee te spelen en zo bij te dragen aan een onvergetelijke, ouderwets leuke, vakantie.

Meer informatie: www.vacanceselect.com/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *