Recreatielandgoed De IJsvogel breidt uit met bijzondere accommodaties

Recreatielandgoed De IJsvogel in het Veluwse Voorthuizen is gestart met de tweede fase van haar uitbreidingsplannen. In deze bouwfase worden onder andere gewerkt aan luxe recreatiewoningen, lodges, wellness huisjes en meerdere groepsaccommodaties.

Aankomende winter wordt het gehele project in één keer gebouwd en afgerond.

De afgelopen jaren is er al veel geïnvesteerd op het recreatielandgoed. Er werd, in lokale samenwerking met bouwbedrijf Van de Kolk uit Garderen, gebouwd aan de eerste fase met 26 hoogstaande 4-, 6- en 24- persoons recreatiewoningen. De goede resultaten uit deze eerste fase bieden de basis voor de volgende ontwikkeling.

Daarnaast is er afgelopen jaar geïnvesteerd in luxe safaritenten met privé sanitair – voor een echte glamping op de veluwe ervaring. Jarno van de Brink – uit Putten, eigenaar van de IJsvogel – is erg blij met de ontwikkelingen: “De variatie in het aanbod zorgt ervoor dat we verschillende doelgroepen kunnen aanspreken en unieke ervaringen kunnen aanbieden op de Veluwe. Wij kijken er enorm naar uit om de gasten vanaf volgend jaar te kunnen ontvangen in de nieuwe accommodaties en zijn erg benieuwd naar hun reacties!”.

Voor investeerders komt Project Vogelveld met een mooi beleggingsaanbod: 5 jaar gegarandeerd rendement van 5%. Van den Brink ligt toe: “De uitstekende parkfaciliteiten én een schitterende omgeving maken het een zeer aantrekkelijke locatie, en daarmee veelzekerheid voor de investeerder. Wat ook erg fijn is, is dat er al een fase staat. De woningen kunnen dus al uitvoerig getoond worden. Geïntersseerden kunnen zelfs proefslapen!”

Op de vraag of Corona de ontwikkelingen zal afremmen reageert van den Brink nuchter: “De planning verloopt voorspoedig, vanuit de markt krijgen we veel positieve reacties. We verwachten dat deze rare tijden juist zorgen voor meer waardering van een mooie natuurlijke en rustige omgeving. Alles loopt op schema, en we kijken uit naar de opening.”

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *