Hof van Saksen ontvangt eerste gasten

Het luxe vakantieresort Hof van Saksen is vandaag heropend. De eerste gasten werden vanmiddag met alle égards verwelkomd door Eric van Oosterhout, Burgemeester gemeente Aa en Hunze, en Roland Rozebroek General Manager Hof van Saksen, die ze de sleutel overhandigden van hun vakantieverblijf.

Landal park
Na de bekendmaking dat Landal de verhuur en exploitatie van het resort zou overnemen, is met
man en macht gewerkt om het park zo snel mogelijk weer te heropenen. De medewerkers van het park kregen daarbij ondersteuning uit de vele andere parken van Landal. Ook de directie hielp actief mee met onderhouds- en schoonmaakklussen.

“We zijn blij verrast door de grote belangstelling voor Hof van Saksen. Door alle aandacht en de extra inspanningen op marketing- en sales gebied kunnen we weer een groot aantal gasten ontvangen op het resort en een plezierig verblijf bieden. Het is heerlijk dat er weer levendigheid komt in het resort, dat is goed voor alle direct betrokkenen en de omgeving,” aldus commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks.

Exclusief resort
Het exclusieve vakantieresort Hof van Saksen beschikt over circa 600 luxe, rietgedekte boerderijen, meerdere restaurants, een zwembad met wildwaterbaan en whirlpools en uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten. Mede het door Piet Boon ontworpen hoofdgebouw geeft het resort een exclusieve signatuur en voorziet daarmee in een behoefte in het hogere segment.

Meer informatie is te vinden op: Hof van Saksen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *