Evenementenhal geeft kampeerbeurzen een nieuwe invulling; Kampeer & Outdoor

Het beursconcepten die de afgelopen jaren onder de naam Camper & Kampeer (Hardenberg) en Kampeer & Vrije Tijd (Gorinchem) werden georganiseerd krijgen een nieuwe opfrisbeurt. Onder de Kampeer & Outdoor focust het event zich niet alleen op campers en kamperen, maar ook outdoor wordt aan het event toegevoegd. Het nieuwe concept (inclusief nieuwe huisstijl) betekent ook een groot aantal nieuwe exposanten. Denk aan: backpacking en hiking.

Kampeer & Outdoor is op 9, 10 en 11 februari te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem en op 23, 24 en 25 februari in Evenementenhal Hardenberg. Kampeer & Outdoor wil alles bieden op het gebied van kamperen en buitenleven. “Of je nu op reis gaat met een camper, met een rugzak en een tent de wildernis in, of met het gezin op de camping staat. Dit moet het event zijn waar ‘de buitenmens’ niet omheen kan. Zowel de onervaren ‘travel rookie’ als de doorgewinterde kampeerder, backpacker of outdoor-liefhebber moet op dit event z’n hart ophalen”, zegt organisator Joanne Hoogeveen.
Voorheen werd het driedaagse evenement georganiseerd onder de naam Camper & Kampeer en Kampeer & Vrije Tijd, maar het concept was aan vernieuwing toe. Met Kampeer & Outdoor hoopt de organisatie ook een jongere en nieuwe doelgroep aan te spreken. Om het event zo compleet mogelijk te maken, zijn er naast vele standhouders ook activiteiten te doen. “Er zijn demonstraties, presentaties, workshops en activiteiten. Hierdoor is het niet alleen kijken, maar vooral ook doen en beleven”, aldus Hoogeveen.

Meer informatie: www.kampeer-en-outdoor.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *