Congres: Betaalbare vakanties voor mensen met een laag inkomen

Op donderdag 23 januari 2014 ontmoeten Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois en Toerisme Vlaanderen vakantiegangers, vakantiemakers en vertegenwoordigers van sociale organisaties op het Forum Vakantieparticipatie 2014 in Leuven. Het Forum plaatst elk jaar de noodzaak aan betaalbare vakanties voor mensen met een laag inkomen in de kijker.

Door de gezamenlijke inspanningen van het Steunpunt Vakantieparticipatie van Toerisme Vlaanderen, de vele vrijwilligers en de privésector, kunnen Vlamingen met een laag inkomen op daguitstap gaan of er voor enkele dagen op uit trekken. Het Steunpunt onderhandelt voor hen over sociale tarieven met toeristische attracties, logiesuitbaters en vakantieaanbieders.

De vakantiegangers, vakantiemakers en sociale organisaties wisselen tijdens het Forum in verschillende themagroepen hun ervaringen en ideeën uit over hoe we meer vakanties voor meer mensen kunnen realiseren, nieuwe initiatieven kunnen lanceren. Het Steunpunt Vakantieparticipatie licht er ook het nieuwe vakantieaanbod 2014 toe, met tal van daguitstappen en vakanties.

Meer informatie: www.forumvakantieparticipatie.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *