Centrum voor Groepsaccommodaties overgenomen door Otium Leisure

Per 18 juli 2019 is het Centrum voor Groepsaccommodaties (CVG), de organisatie achter Groepen.nl, overgenomen door Otium Leisure. Rob en Josien Ansen nemen na 27,5 jaar afscheid als directie van de organisatie.

De operationele leiding wordt overgenomen door Eugene Westerink. De overname van het bedrijf past volledig in de groeistrategie van het CVG. Met de overname bouwt het bedrijf haar positie in de branche verder uit.

Rob en Josien Ansen bouwden gefundeerd de afgelopen 27,5 jaar het bedrijf op met als kenmerken persoonlijke aandacht en passie. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. 

Het is de wens en ambitie om de bewezen succesformule verder uit te bouwen. Groepen.nl beschikt over een uitstekende marktpositie, bekwame en enthousiaste medewerkers, een groot klantenbestand en betrouwbare partners. Met het nieuwe management zal Groepen.nl nieuwe kansen benutten om de marktpositie nog verder uit te bouwen in Europa.

Over Groepen.nl 

Met meer dan 750 groepsaccommodaties in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl marktleider in de verhuur van accommodaties voor grote en kleine groepen. Een familiereünie, vriendenweekend of zakelijke bijeenkomst: Groepen.nl bezorgt de mooiste tijd voor elkaar momenten.

Over Otium Leisure

Otium Leisure is een nieuw opgezette B.V. speciaal voor de overname van het Centrum voor Groepsaccommodaties. Het is een Nederlandse partij die Groepen.nl naar een hoger niveau gaat tillen. Op dit moment valt enkel nog Groepen.nl onder deze nieuwe B.V. Uitbreiding van meerdere websites is daarbij niet uitgesloten.

Meer informatie: www.groepen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *