Center Parcs bouwt in Duitsland aan 21e vakantiepark

In juli 2013 staat de opening gepland van het 21 vakantiepark van Center Parcs; Park Bostalsee. Vlakbij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Luxemburg aan de Bostalsee wordt hard gewerkt aan de aanleg van het nieuwste vakantiepark van Center Parcs, onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Vanaf september 2012 is het al mogelijk om voor de zomer van 2013 te boeken.

Een unieke locatie vlakbij het drielandenpunt
Park Bostalsee wordt aangelegd in de driehoek tussen Duitsland, Frankrijk en Luxemburg en is het 21ste park dat aan de reeds uitgebreide Center Parcs portfolio met vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland wordt toegevoegd. Al vanaf september 2012 kan de volgende zomervakantie aan dit meer worden geboekt. Er worden 500 luxe cottages op 90 hectare in een glooiend heuvellandschap aan de Bostalsee, één van Duitslands grootste meren, in het natuurpark Saar-Hunsrück gebouwd. Vanaf de nabijgelegen snelwegen A1 en A62 is Park Bostalsee eenvoudig te bereiken: vanaf Utrecht is het 400 km rijden.

Financiering mede door private investeerders
Naast het aanbieden van vakanties biedt Center Parcs private investeerders de mogelijkheid om een cottage in Park Bostalsee te kopen. Deze wordt vervolgens via een “sale and lease back” methode beheerd en verhuurd door Center Parcs waardoor de investeerder van een gegarandeerd huurinkomen profiteert. Bovendien kunnen de eigenaars van de cottages tegen gunstige voorwaarden op vakantie in andere parken van Center Parcs in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Meer informatie: www.bostalsee-cp.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *