Laatste ontwikkelingen rond zwembaden op de Zwembad Branchedag

Op dinsdag 8 oktober staat De Fabrique weer in het teken van de ZwembadBranche Dag. Een jaarlijks terugkerend evenement met een diversiteit aan stands op het beursplein en een inspirerend workshopprogramma.

Dit jaar zullen er ook nog meer exposanten zijn dan vorig jaar. Daarnaast worden er deze editie voor de derde keer de ZwembadBranche Awards uitgereikt en beginnen we de dag weer met een Technisch Ontbijt. Kortom: de ZwembadBranche Dag is weer een onmisbare dag voor alle professionals uit de zwembranche.

Informeren & inspireren
In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom uitermate geschikt om op te hoogte te blijven. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor advies. We beginnen de dag met een Technisch Ontbijt voor de technici binnen de zwembranche en we sluiten af met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards: wie gaan er dit jaar naar huis met een felbegeerde award? Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops over actuele onderwerpen. Zo kun je meer te weten komen over de werking van ons brein, messenger bots en communicatie. Maar ook over onderzoek naar zwemfrequentie, online leren en de samenwerking met lokale partijen.

Aanmelden

Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00.  Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Het Technisch Ontbijt staat vanaf 7.15 klaar en duurt tot 10.15, deelname kost € 50,00. Voor zowel de ZwembadBranche Dag (gratis) als het Technisch Ontbijt moet je je vooraf aanmelden. Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *