Demo-dagen 2014 krijgt Franse beursorganisator

Het Franse bedrijf Profield Events en Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) hebben op donderdag 16 mei 2013 de overname ondertekend van de Demo- Dagen, totaalvakbeurs voor aanleg, inrichting en onderhoud van sport- en recreatievoorzieningen.

Profield Events is al 15 jaar op de evenementenmarkt actief als organisator en conceptontwikkelaar van outdoor vakbeurzen in de groene sector (Salon vert), de landbouwsector (Salon de l’herbe en Salon des ETA) én de sector van gebouw beheer en openbare werken (Salon B&TP). Profield Events verzorgt tevens de commercialisering van de eerste vakbeurs op het gebied van bosbouw: Euroforest.

De gemeenschappelijke noemer van al deze beurzen komt overeen met die van de Demo-Dagen: een combinatie van exposeren en demonstreren. VSG blijft haar achterban informeren en mobiliseren om deze geweldige beurs te bezoeken.

De volgende editie van de Demo-Dagen is op woensdag 10 en donderdag 11 september 2014 op het Nationaal Sportcentrum Papendal, waar ook de afgelopen jaren de Demo-Dagen heeft plaatsgevonden

Meer informatie: www.demo-dagen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *