All Inclusive Studiereis naar Dubai en Abu Dhabi

Toppers uit de Nederlandse recreatiesector gaan van 17 t/m 21 maart mee op Netwerk Studiereis naar Dubai & Abu Dhabi. Deze regio ontwikkelt zich tot de nr 1 leisure destinatie van de wereld. Bedrijven die met Pleisureworld NRIT op pad gaan zijn o.a. Landal – Kontour Vastgoed – Wessels – Van Wijnen Recreatie – Billy Bird – Hemelrijk en diverse andere recreatie-ondernemers. 

Mensen die Dubai bezoeken, verbazen zich over wat er allemaal mogelijk is. Dineren of een high tea in een ‘flying cup’ of op 50 meter hoogte aan een hijskraan, het kan in Dubai. Of wat dacht je van ‘zipping’ op 170 meter hoogte vanaf de Amwaj Towers over The Marina, één van Dubai’s hipste buurten? Vandaag besteld, morgen de held! Dubai heeft haar imago hoog te houden, dus kom maar op met die gekke en rare producten. The sky is niet voor niets the limit, dus:

Uiteraard staat ook Legoland op het programma
  • Ontwikkel een airco fietspad
  • Of het 1e tiny houses woestijn shaduw vakantiepark
  • Kunst op Skycrapers festival
  • Arabische arrangementen in de vorm van slapen/verblijven bij de Emirati.
  • Natuurpark creëren in de mall (waarmee buiten naar binnen wordt gehaald)

De studiereis voert u langs innovatieve leisurespots zoals Expo 2020 (in aanbouw), Burj at the Top & Dubai Fontain, IMG Worlds of Adventure, Dubai Parks & Resorts, Dubai Mall en de hotspots van Abu Dhabi zoals Ferrari world, Warner Bros. World en het gloednieuwe Louvre, gelegen op het Kunsteiland Saadiyat. Tijdens de studie- en netwerkreis zal er veel ruimte zijn voor verdieping en ontmoeting door middel van netwerkmomenten en meetings met lokale ondernemers en organisaties, backstage tours en expert presentaties.

Ook naar Dubai & Abu Dhabi?

Wilt u Dubai en Abu Dhabi met eigen ogen / body / mind ervaren, ga dan mee met de Studie & Netwerk Tour van 17 t/m 21 maart 2019. Leer tijdens de studiereis de leisure wereld van VAE kennen en alle innovatieve hotspots die hier zijn/worden gerealiseerd de laatste en komende jaren.

Benieuwd naar het programma?
De tour is in het bijzonder zeer interessant voor professionals die actief zijn binnen de vrijetijds- en museale sector, zoals attractie/themapark- en entertainmentbedrijven, familie entertainment centra, hotel- en vakantieresorts en de game-industrie.

Meer informatie: http://pleisureworld.nl/event/studiereis-educational-tour-dubai-2019/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *