Keukenhof nam voortouw voor Holland-promotie op WTM in Londen

De beursdeelname aan de World Travel Market in Londen werd dit jaar voor het eerst georganiseerd door Keukenhof en de Tourism Group International, omdat het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen had aangegeven geen Holland stand meer te willen organiseren.

Dat er vanuit het toeristisch bedrijfsleven nog altijd belangstelling is voor een gezamenlijke deelname bleek wel uit de aanmelding van 33 toonaangevende bedrijven. Deelnemers waren o.a. Henri Willig, Archeon, Dutch Cruise Line, ITO, HTS, Madurodam, Corendon, Rijksmuseum, Gassan Diamonds, Coster Diamonds, ZuiderzeeMuseum, Keukenhof, Efteling, Kamstra Travel, Rotterdam, Visit Brabant, House of Bols, Stroma en Tourism Group International (Lovers etc).

World Travel Market is een van de grootste toeristische vakbeurzen in Europa die in London wordt gehouden. De Holland stand gaf alle partijen ruim gelegenheid om met alle internationale klanten contact te leggen. Op dit moment evalueren de organisatoren de WTM deelname ter voorbereiding van 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *