Kerstmarkt Award voor Haarlem, Keulen en Brugge

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht zijnde Kerstmarkt Awards 2017 uitgereikt. Overall winnaar werd de kerstmarkt in Haarlem. De Kerstmarkten in Keulen en Brugge wonnen een award voor ‘beste kerstmarkt’ in respectievelijk Duitsland en België.

Een delegatie uit Haarlem komt de Award ophalen in Utrecht

Het eindresultaat kwam tot stand door de poll onder 7.500 bezoekers van Kerstmarkten.nl en Verkeersbureaus.info.

Top 10 kerstmarkten

1. Haarlem
2. Leiden
3. Keulen
4. Harlingen
5. Brugge
6. Düsseldorf
7. Buitenpost
8. Münster
9. Valkenburg
10. Oberhausen

Kerstmarkt steeds populairder
”Dat kerstmarkten steeds populairder worden blijkt uit het feit dat toen de poll openging op 12-11-2017 er al direct veelvuldig werd gestemd. De campagne heeft meer dan een kwart miljoen Nederlanders bereikt via de websites verkeersbureaus.info, kerstmarkten.nl, tientallen nieuwsbrieven en social media.
“De speciale mediakit wordt in 2018 nog verder uitgebreid zodat ook de kerstmarkten in Duitsland en België eerder kunnen deelnemen” vult Richard de Bruin van Kerstmarkten.nl aan. ”In 2018 zal de Award nog groter worden dan de afgelopen 3 jaren”. “Er zijn gesprekken gaande met de “European Cities of Christmas Network” organisatie, een private stichting, ondersteund door het Europees Parlement, voor samenwerking”, sluit Patrick Mulder van Verkeersbureaus.info af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *