SVR boerencampings ‘lenen’ sanitair-units van de evenementensector

Sanitair-units die nu op allerlei evenementen zouden staan, staan nu te verstoffen op opslagterreinen. Zij krijgen tijdelijk een nieuwe bestemming als privé sanitair op de kleine campings.

De SVR (boerencampings) heeft dit initiatief samen met bedrijven uit de evenementenbranche opgezet.

Veel Nederlandse kampeerders zullen dit jaar niet naar het buitenland afreizen en in eigen land blijven. Tot in ieder geval 1 juli zijn alle sanitaire voorzieningen op campings door de overheid verplicht afgesloten en is men aangewezen op een eigen chemisch toilet en wasruimte in de caravan of camper. Ook na die datum zullen veel mensen, uit angst voor besmetting, het prettig vinden om gebruik te maken van privé sanitair. Dankzij deze samenwerking komt er voor hen op talloze SVR-campings tot eind van het seizoen privé sanitair beschikbaar.

De SVR blijft ondertussen wel bij de politiek pleiten om het sanitair op campings eerder dan 1 juli geopend te krijgen. Tot die tijd, maar ook langer, zal het extra privé sanitair een mooi alternatief zijn.

De SVR hoopt op deze manier kamperend Nederland op korte termijn, Hemelvaart en Pinksteren, maar ook voor de langere termijn, de zomervakantie en het najaar, de mogelijkheid te bieden om te kunnen genieten van rust en ruimte op de mooiste kleine campings van ons schitterende Nederland en zo alsnog een onvergetelijk vakantie te beleven.

Bron en meer informatie: SVR boerencampings


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *